25 rezultatų ieškant "malti"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Kokosiniai triufeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g sviesto(minkšto margarino), 100g miltinio cukraus, 100g tarkuoto baltojo(juodo šokolado), apie 150-200g kokosu drožlių.(Vietoj kokoso drožlių tiks ir malti lazdynų riešutai{geriau be luobelės}ar migdolai.) Gaminimas: Minksta svi..
Recepto vertinimas:
Vištiena su kariais ir vaisiais
Vištiena su kariais ir vaisiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-ios vištų šlaunelės, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“, 2 šaukštai karių prieskonių „SharwoodÂ’s“, 2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių ..
Recepto vertinimas:
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Žento blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3 šaukštai krakmolo 3 kiaušiniai 1 arbatinis šaukštelis vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,..
Recepto vertinimas:
Sojos maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sojos faršo pakelis (geriau sojų dribsnių) 1/3 avižinių dribsnių (tinka ir kitokių rušių dribsniai ), grybai, morkos, svogūnai, kopūstai. Gaminimas: Sojos faršą išvirti su svogūnais ir sumaišyti su išvirtais avižiniais dribsniais,..
Recepto vertinimas:
Žvejo pusryčiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pailgų bandelių malti pipirai druskos actas 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus 1 valgomasis šaukštas pikantiškų garstyčių 4 gabaliukai žuvies filė 1 ryšulėlis salotų 1 ryšulėlis ridikėlių 1 morka 1 saldi paprika Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Košė su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg bulvių, 4 svogūnai, 0,5 stiklinės pieno, 1 kiaušinio trynys, 3 – 4 malti kalendrų grūdeliai ar truputis maltų pipirų, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves ir svogūnus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, sugrūskite, su..
Recepto vertinimas:
Bulvienė su aviena ir pomidorais
Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kepenų paštetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 0,5 kg. jautienos kepenų, 100 g. lašinių, 2 morkos, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 kiaušinis, malti kalendrų grūdeliai, pipirai, druska. Gaminimas: Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Ryžių maltiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g tąsios ryžių košės, 1 kiaušinis, 15 g džiūvėsėlių, 10 g sviesto, 30 g grietinės, 100 g padažo, druskos. Gaminimas: Į dar šiltą ryžių košę dėkite žalią kiaušinį, išmaišykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite ..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Žento blynai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3v.šaukštai krakmolo 3kiaušiniai 1a.š vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,suberti krakmolą,veget�..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Citrininės lazdelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g sviesto, 250 g miltinio cukraus, 2 kiaušiniai, 2 – 3 šaukštai grietinės, 250 g miltų, 250 g bulvių krakmolo, 1 citrinos žievelė. Gaminimas: Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palik..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 220 g bulvių, 1 kiaušinis, 10 g miltų, 15 g džiūvėsėlių, 15 g sviesto, 50 g padažo, druskos. Gaminimas: Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Suformuokite blynukus, apvoliokite miltuos..
Recepto vertinimas:
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g kiaulienos, 10 g vandens, 15 g kiaulės taukų, 50 g mėsos sulčių, 10 g svogūnų, 100 - 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arb..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skardinė konservuoto tuno savo sultyse, 100 g ankštinių pupelių, 3-4 bulvės, virtos su lupenomis, 1 stambi svogūno galvutė, 2 pomidorai, druskos, 4 ančiuvių filė, žaliųjų salotų, 2 kietai išvirti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..
Recepto vertinimas:
Karameliniai riešutai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 puodelio cukraus 2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės) 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas,..
Recepto vertinimas:
Vištienos maltinukaiIngridientai: 250g vištienos filė 20g ropinių svogūnų druskos, vandens, pipirų šviežių daržovių Paruošimo būdas: Vištienos filė be odos ir be kaulų sumalkite kartu su ropiniais svogūnais, sumaišykite su prieskoniais, druska ir šlakeliu vandens. Mas..
Recepto vertinimas:
Sūrio maltinukaiIngridientai: 1 stiklinės pieno 100g tarkuoto sūrio 100g mlitų druskos 250g virtų bulvių 1 kiaušinio Gaminimas: Druską ir miltus sumaišykite , užpilkite pienu ir maišant pavirinkite , kol pasidarys tiršta , vientisa masė . Nuėmus nuo ugnies , atšaldykite..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
„NUGA" su avižiniais dribsniais
„NUGA" su avižiniais dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.70 g margarino, 2.25 g avižinių dribsnių, 3.50 g cukraus, 4.50 g miltinio cukraus, 5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užba..
Recepto vertinimas: