RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS
Ingridientai:800 g raudongūžių kopūstų
4 šaukštai vyno acto
100 g brizos arba fetos sūrio
2 šaukštai medaus
2 saujos moliūgų sėklų
6 šaukštai aliejaus
druskos, pipirų
Gaminimas
Kopūstą susmulkinti. Puode užvirinti 1 litrą vandens, į jį sudėti: 2 šaukštus acto, druskos, kopūstus. Virti apie 1 min. Nukošti. Likusį actą išmaišyti su medumi, aliejumi ir pipirais. Kopūstus sumaišyti su medaus užpilu ir palikti 1 val. pastovėti. Moliūgo sėklas pakepinti sausoje keptuvėje. Sūrį supjaustyti kubeliais. Moliūgų sėklas ir sūrį sumaišyti su kopūstais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!