Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/pienas/17

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliaiIngridientai:8 pyragėliams: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 4 kiviai; 2 papajos; 100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. baltojo romo; 1 trynys.Gaminimas Jei naudojate šaldytą s..

Recepto vertinimas: 0

MORENGINIS PYRAGAS SU MANGU

MORENGINIS PYRAGAS SU MANGUIngridientai:Pyragui:175 g kiaušinių baltymų,325 g cukraus,100 g vandens.Kremui:4 kiaušinių tryniai,80 g cukraus, 250 g pieno,20 g miltų, 100 g sviesto.GaminimasRuošiame pyragaičius: iš cukraus ir vandens išvirtu sirupu u&#..

Recepto vertinimas: 4

Saldus omletas

Saldus omletasIngridientai:4 kiaušiniai,2 stiklinės pieno,3-4 šaukštai miltų,2 arbatiniai šaukšteliai cukraus,truputis druskos,aliejaus kepiniui,šviežių vaisių ir uogų papuošimui.GaminimasMikseriu suplakame kiaušinius, pieną ir miltus. Paskaniname cukrumi ir druska. Įkaitiname keptuv..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su baravykais

Makaronai su baravykaisIngridientai:150 g makaronų,8-10 baravykų (didelių),2 svogūnų galvutės,50 g sviesto,2 šaukštai grietinės,0,5 stiklinės pieno,0,5 kubelio vištienos sultinio,1 šaukštas miltų,maltų juodųjų pipir..

Recepto vertinimas: 2

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus  Išmaišykite vi..

Recepto vertinimas: 5

Kaimiškas tortas

Kaimiškas tortasIngridientai:Pusiau sluoksniuotai tešlai: 900 g miltų, 500 g sviesto, 200 g grietinės, druskos. Sviestiniam vaisiniam kremui: 50O g sviesto, 200 g serbentų, spanguolių uogienės arba drebučių, 1 nepilnas indelis kondensuoto pieno (300 g), 1 citrinos sultys ir žieve..

Recepto vertinimas: 0

"Napaleonas"

"Napaleonas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.250 g margarino, 3.0,5 stiklinės parūgštinto citrinos sultimis ar rūgstimi vandens. Kremui: 4.1,5 stiklinės pieno, 5.1,5 šaukšto krakmolo, 6.0,5 stiklinės cukraus, 7.200 g sviesto, 8.1 šaukštelis prieskonių ..

Recepto vertinimas: 5

Naminis jogurtas

Naminis jogurtas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litr. pieno 1 indelis jogurto (tik lietuviško) cukraus dėti pagal skonį Gaminimas: Pieną užkaitinti iki virimo Po to greitai ataušinti iki 30-40 laipsnių . Sudėti jogurtą, cukrų ir viską gerai išmaišyti. Suvynioti į rankšluost�..

Recepto vertinimas: 4

Tortas-Vaisutis

Tortas-Vaisutis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 kiaušiniai, 300 gr. cukraus 1 pak. vanilinio cukraus 200 gr miltų 100 gr krakmolo Torto pertepimas: 0.5 l pieno 3 šaukštai manų kruopų 1 št cukraus 200 gr sviesto 2 citrinos. vaisiai( apelsinai, vynuogės, bananai)...

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stiklinė pieno,3 batono riekelės,2 kiaušiniai,kelios petra..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje kepti langustai su padažu

Tešloje kepti langustai su padažuIngridientai:4 išvirti langustai, 1 svogūnas, actas, aliejus, imbieras, 1 kiaušinis, miltų pieno, pipirai, druska. Padažui: pomidorų tyrė, 3 svogūnai, 1 česnakas, imbiero, druska, pipirai, aliejus.Gaminimas Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pi..

Recepto vertinimas: 0

Ankštinių daržovių apkepas su varške

Ankštinių daržovių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g ankštinių daržovių, 50 g pieno, 25 g manų, 5 g sviesto, 5 g džiūvėsėlių, 50 g varškės, 10 g cukraus, 35 g grietinės, druskos. Gaminimas: Ankštines daržoves išvirkite ir sumalkite. Piene išvirkite tiršt..

Recepto vertinimas: 0

Plikytukai

Plikytukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 stiklinės vandens, 2.120 g sviesto, žiupsnelis druskos, 3.400 g miltų, 4.7 kiaušiniai. Kremui: 5.0,5 l pieno, 6.1 stiklinė cukraus, 7.0,5 kg sviesto, 8.1 pakelis vanilinio cukraus. Gaminimas: Vandenį su sviestu ir druska užvirinti. Miltus s..

Recepto vertinimas: 3

Dzūkiškas grikinis pyragas

Dzūkiškas grikinis pyragasIngridientai:1 kg grikinių pikliuotų miltų, 1/2l. pieno, 30 g mielių, 2 kiaušiniai, 100 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai ir pienas išplakami. Sviestas ištrinamas atskirai, į jį po truputį pilamas pienas su kiaušiniais, beriami miltai, sudedamos su ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..

Recepto vertinimas: 5

Sviestinis kremas su pudingu

Sviestinis kremas su pudinguIngridientai:3 tryniai; 2 valg. š. cukraus; 60 g krakmolo arba 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 500 ml pieno; 250 g sviesto; 150 g cukraus pudros; 2-3 valg. š. ryžių degtinės arba romo, arba likerio; 1 vanilės lazdelės šerdis arba 4 valg. š. kakavos miltelių..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINIS AGUONŲ PYRAGAS

KALĖDINIS AGUONŲ PYRAGASIngridientai:1 kiaušinis6 šaukštai cukraus3 šaukštai aliejaus40 g mielių250 ml pieno0,5 kg miltųĮdarui:150 g aguonų150 g sviesto6 šaukštai cukraus1 stiklinė razinųGaminimasKiaušinį, cukrų..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai blynai su aguonomis

Lietiniai blynai su aguonomisIngridientai:3 kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas cukraus, 2 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės aguonų, po žiupsnelį cinamono ir vanilinio cukraus, miltų, džiūvėsėlių, margarino ar aliejaus kepimui.Gaminimas Du kiaušiniai išplakami, supilamas pi..

Recepto vertinimas: 5

Liesas kugelis

Liesas kugelis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 10 didelių bulvių; ¼ puodelio šaldyto kiaušinių produkto, atšildyto (frozen egg product, thawed); ½ puodelio lieso pieno; 1 nedidelio susmulkinto svogūno; 2 šaukštų aliejaus; druskos ir pipirų pagal skonį...

Recepto vertinimas: 4

Tortas Meilės žiedai

Tortas Meilės žiedaiIngridientai:Tešlai:6 kiaušiniai, 260 g cukraus,6 šaukštai verdančio vandens,300 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių.Kremui:200 g sviesto, 1 indelis kondensuoto pieno,1 pakelis vanilinio cukraus,1 apelsino nutarkuota žievelė,1 apelsino sultys,2 šaukštai romo arb..

Recepto vertinimas: 5

Tortas smaližius

Tortas smaližius Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelio kondensuoto pieno, 2 kiaušinių, 5 - 6 šaukštų miltų, 1 arb. šaukštelio sodos, 1 šaukštą aguonų , 1 šaukštą kakavos , pusės litro grietinės, 3.5 šaukštų cukraus, citrinos rūgšties paga..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiškas meduolis

Kaimiškas meduolis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 kiaušiniai, 2.1 stiklinė grietinės arba rūgusio pieno, 3.200 g cukraus, 4.300 g medaus, 5.2 šaukšteliai prieskonių mišinio, 6.400-500 g miltų, šaukštelis sodos. Gaminimas: 3 kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės arba rūgusio pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

VAFLINIS PYRAGAS

VAFLINIS PYRAGASIngridientai:200 g sviestostiklinė pienostiklinė cukraus500 g pieno miltelių4 šaukštai kakavos300 g riešutų, migdolų, razinų, datulių mišinio4 dideli vaflių lakštaiGaminimasSviestą, pieną ir cukrų pakaiti..

Recepto vertinimas: 0

STUDENTIŠKAS PYRAGAS

STUDENTIŠKAS PYRAGASIngridientai:2 batonai1 kg obuolių1 šaukštelis cinamono1 litras pieno 4 kiaušiniai1,5 stiklinės cukraus1 šaukštas aliejausGaminimasBatoną supjaustyti nedidelėmis riekelėmis. Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė košė

Avižinė košėIngridientai:300 g avižinių kruopų, 1l. vandens, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštelis cukraus, 1 vidutinio dydžio bulvė, druskos. Gaminimas Į verdantį vandenį įmetame truputį sviesto, suberiame avižines kruopas ir verdame maišydami ant mažos ugnies, kol kruopos sumin..

Recepto vertinimas: 0