Troškinta jautiena su bruknėmis
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.500 g jautienos,
2.2 svogūnai,
3.60g riebalų,
4.1 šaukštas miltų,
5.0,5 stiklinės bruknių,
druskos, pipirų,
kmynų, mairūno.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų. Patiekti su daržovėmis, makaronais ar vermišeliu. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!