Grybų kotletai

Ingridientai:

500 g sūdytų grybų
2 vidutinės galvos svogūnų
150 g grikių
50g sviesto
druskos
pipirų
kiaušinis
džiūvesėlių
miltų
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išverdame birią grikių košę, sudedame likusį sviestą. Grikius , troškintus grybus sumalame, suberiame druską, pipirus , ataušiname, formuojame nedidelius kotletus, kuriuos pamirkome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvesėliuose, sumaišytuose lygiomis dalimis su miltais. Kepame karštame aliejuje.

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!