Šaltas užkandis su žuvimi
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservuotų šparagų, svogūnų laiškų
Gaminimas:
Nulupti žuvies odą, išimti kaulus, ašakas ir supjaustyti gabaliukais. Kietai virtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Paruošti užpilą : į dubenėlį su citrinų sultimis nuolat maišant supilti vandenį ir aliejų, pagardinti druska ir pipirais. Pievagrybius išgriebti iš marinato, nuvarvinti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Šviežius pievagrybius galima šiek tiek apkepti. Ant kiekvienos lėkštės pakloti po salotos lapą, sudėti žuvies gabalėlius, pievagrybius, druska bei pipirais pabarstyti pomidorais ir nusunktus šparagus. Užkandį pagardinti užpilu, o virtų kiaušinių griežinėlius sudėti ant viršaus ir pabarstyti kapotais svogūnų laiškais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!