Marinuotos daržovės ant iešmelių

Ingridientai:
22 maži žiedinio kopūsto žiedynėliai,
22 maži pievagrybiai,
2 morkos,
11 mažų pavasarinių svogūnų galvučių,
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai "čili" padažo,
1/2 citrinos žievelės,
2 šaukštai citrinos sulčių,
1 arbatinis šaukštelis kario prieskonių,
2-3 šaukštai sezamo sėklų,
truputis sojų padažo.

Gaminimas
Daržoves nuplauname, morkas supjaustome 0,5 cm storio griežinėliais. Daržoves ir grybus vienus po kitų apverdame pasūdytame vandenyje. Sudedame į tinklelį, nuvarviname. Daržoves ir grybus marinuojame iš aliejaus, "čilio", citrinos žievelės, sulčių ir kario prieskonių pagamintame marinate apie 2 vai. Daržoves ir grybus sumauname ant iešmelių ir keletąą minuččių apkepame aliejuje. Patiekdami čapibarstome sezamo sėklomis. Patiekiame kartu žsu sojųų ar "čilio" padažu. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!