20 rezultatų ieškant "zuvis 2bsu 2bdarzo"
Merlangai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 merlangų (apie 800 g) 2 vidutinio dydžio svogūnų 2-4 skiltelių česnako 80 ml sauso baltojo vyno šaukštelio cukraus 3 šaukštų alyvų aliejaus citrinos sulčių druskos, pipirų Gaminimas: Žuvis nuplauti..
Recepto vertinimas:
Ledjūrio menkių kepsneliai Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 ledjūrio menkių filė druskos pipirų saujelės krapų 8 šaukštų aliejaus 600 g virtų bulvių agurko svogūno šaukštelio garstyčių 2 šaukštų vyno acto 100 ml mėsos sultinio šaukšto smulkintų svogūnų laiškų Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Kuojos su migdolais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g migdolų skiltelių 100 g maltų džiūvėsėlių svogūno skardinės konservuotų kriaušių (250 g) šaukšto sviesto 0,5 šaukštelio kario 100 ml sauso baltojo vyno 100 g itališkos varškės druskos, pipirų 300 g ryžių 400 ml su..
Recepto vertinimas:
Skumbrės su alyvuogėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 česnako skiltelių 300 g juodųjų alyvuogių 2–3 šakelių rozmarinų 100 ml alyvuogių aliejaus 2 skumbrių (apie 800 g) druskos, pipirų 50 g miltų citrinos sulčių Gaminimas: Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Ro..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..
Recepto vertinimas:
Dorados su apelsinais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 doradų 2 šaukštų citrinos sulčių druskos, pipirų saujelės petražolių 4 česnako skiltelių 2 apelsinų aitriosios paprikos 150 g salierų kotų 6 šaukštų alyvuogių aliejaus 50 ml sauso baltojo vyno 100 ml žuvų sultinio 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Menkė troškinta su vynuogėmisIngridientai: 500g menkės 300g grietinėlės svogūno 200g vynuogių aliejaus kepimui Vegetos kario juodųjų pipirų Gaminimas: Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite gr..
Recepto vertinimas:
Aliejuje kepta plekšnė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 plekšnės pienas 0,5 citrinos sultys 30 g miltų 50 g aliejaus druskos pipirų Gaminimas: Žuvis nuvalome, išimame vidurius, nupjaustome galvas, gerai išplaun..
Recepto vertinimas:
Žuvis tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Prireiks: LYDEKOS FILE VIRTU MORKU PAPPRIKOS ZALIO AGURKO KIAUSINIO MILTU VANDENS Gaminimas: ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI,..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 vidutinio didumo plekšnės, druskos, acto, miltų, riebalų, 2.200 g šviežių grybų, 3.3 svogūnai, 4.2 rauginti agurkai, 5.3 šaukštai sviesto arba aliejaus, petražolių lapelių, krapų. Gam..
Recepto vertinimas:
Skumbrė su pievagrybiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 skumbrės, 2.1 šaukštas miltų, 3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, 4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, citrinos sulčių, trynys, 5.150 g pievagrybių. Gaminimas: Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlaksto..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
Kefalės vynuogių lapuoseIngridientai:8 raudonosios kefalės (po 300 g), 3 citrinų sulčių, 24 vynuogių lapai, žuvies prieskonių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apib..
Recepto vertinimas:
Upėtakis su migdolaisIngridientai:3 vidutinio dydžio upėtakiai, 2 šaukštai migdolų drožlių, 1 kiaušinis, 1 šaukštas alyvuogių aliejaus, malti baltieji pipirai, druska, keletas salotų lapelių ir krapų papuošimui.Gaminimas Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusaus..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškai ruošta aštri žuvis
Meksikietiškai ruošta aštri žuvisIngridientai:1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų, svogūno, 5 skiltelių česnako, 4 pomidorų, 4 šaukštų kukurūzų aliejaus, 1/3 puodelio vyno acto, kelių konservuotų jelapeno pipirų, kapotų žalumynų, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, r..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPISIngridientai:1 karpis (apie 1,5kg)1 šaukštas margarino1 šaukštas sviesto1 bandelė (nesaldi)2 kiaušiniainepilna stiklinė pieno10-15 vidutinių pievagrybiųpetražolių lapeliųmaltų pipirų, citrinpipiri..
Recepto vertinimas: