24 rezultatų ieškant "karstos"
Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..
Recepto vertinimas:
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žuvies file, bulvių, kiaušinio, prieskonių, svogūno, aliejaus kepimui. Gaminimas:Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Karštos bulvių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8–10 vidutinio dydžio bulvių 4 kubeliais supjaustytos kumpio riekutės ½ supjaustyto poro 1 susmulkintas salieras 2 valgomieji šaukštai susmulkintų krapų 25 ml vandens 25 ml aliejaus 100 ml vyno acto 50 ml cukraus ½ arbatinio �..
Recepto vertinimas:
Pyragas su rūkyta mėsa ir šonine
Pyragas su rūkyta mėsa ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g rupių miltų 30g mielių 1 šaukštelis cukraus 100g minkšto sviesto 2 šaukštai alyvų aliejaus 2 kiaušiniai 100g šoninės 100g rūkytų dešrelių 100g virto kumpio 100g virtos ar kitokios minkštos dešros Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Saldžios pupelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g šaldytų pupų 2 sutrintos česnako skiltelės 1 griežinėliais supjaustytas poras 1 didelė susmulkinta morka 1/2 stiklinės alyvų aliejaus 1/3 stiklinės vyno acto 1/4 lipnaus rudojo cukraus 1/4 stiklinės smulkintų petražolių..
Recepto vertinimas:
Karštos burokėlių salotosIngridientai: svogūno virtų burokėlių silkės džiovintų grybų prieskonių Gaminimas: Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (p..
Recepto vertinimas:
Bordžio kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 asmenims) 2 puodeliai karšto šokolado, 2 puodeliai stiprios karštos kavos, 1/2 puodelio plaktos grietinėlės, sutarkuota apelsino žievelė. Gaminimas: Karštas šokoladas sumaišomas su karšta kava, išpilstoma į keturis šiltus puodelius. A..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Airiška kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 taurelė airiško viskio; 2 šaukšteliai rudojo cukraus; 1 puodelis karštos kavos; 3 šaukštai saldžios grietinėlės. Gaminimas: Viskis supilamas į pašildytą plačią stiklinę, suberiamas cukrus. Pilama karšta kava ir ant viršaus uždedama ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotosIngridientai:3-5 bulvės, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai 9% acto, 3-5 susmulkinti kalendros grūdeliai, petražolių lapelių, druskos.Gaminimas Neskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, bet nenugarinamos ir 5 min. palaikomos pridengtos. Jos lupamos karštos, o..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Karštos kopūstų salotosIngridientai:nedidelė kopūsto gūžė, šaukštas aliejaus, 2 šaukštai garstyčių, šaukštelis kario, svogūnas, druskos, citrinos sulčių.Gaminimas Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis, svogūną - kubeliais. Dideliame puode įkaitinti aliejų, įdėti gar..
Recepto vertinimas:
Karštos salotos su ryžiaisIngridientai:Salotoms: 300 g rudųjų ryžių, ryšelis svogūnų laiškų, raudonoji paprika, 125 g ridikėlių, 425 g konservuotų ananasų, 125 g pupų daigų, 90 g kepintų žemės riešutų. Padažui: 2 šaukštai žemės riešutų sviesto, šaukštas žemės r..
Recepto vertinimas:
Karštos salotos (Robertos)Ingridientai:1 baklažanas; 3 pomidorai; 150 g konservuotų pupelių; ½ raudonos paprikos ir ½ geltonos; 1 cukinija; pomidorų padažas; 3 valg. š. grietinės.Gaminimas Baklažaną supjaustyti riekelėmis, taip pat ir cukiniją. Paprikas ir pomidorus supjaustyti ne..
Recepto vertinimas:
KARŠTOS SALOTOS SU LAŠIŠAIngridientai:60g salotų lapų, 50 g šviežių pomidorų, 40 g šviežių agurkų, 15 g mėlynojo svogūno,10 g alyvuogių, 40 g pomidorų padažo, 30 g skaidraus daržovių padažo, 15 g..
Recepto vertinimas:
KARŠTOS KALAFIORO SALOTOSIngridientai:1 vidutinio dydžio kalafioras,350 g makaronų vamzdelių,4 šaukštai aliejaus,2 skilteles česnako,1 raudonoji čili paprika,80 g pinijos riešutų,50 g razinų,1 citrinos nutarkuota žievelė,1/2 citrinos s..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotosIngridientai:1 vištienos krūtinėlė,pekino kopūstas,pusė stiklainiuko marinuotų agurkėlių,4 pomidorai,poras,paprika,majonezas.GaminimasVištienos krūtinėlę iškepti arba išvirti, supjaustyti mažais gabalėlais. Susmulkinti marinuotus agurkėlius, pomidorus, porą, peki..
Recepto vertinimas: