Meksikietiškai ruošta aštri žuvis
Ingridientai:1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų,
svogūno,
5 skiltelių česnako,
4 pomidorų,
4 šaukštų kukurūzų aliejaus,
1/3 puodelio vyno acto,
kelių konservuotų jelapeno pipirų,
kapotų žalumynų,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
raudonėlių,
aitriosios paprikos,
cinamono.
Gaminimas
Žuvis nuplaukite, supjaustykite, užpilkite marinatu, paruoštu iš acto, 3 česnako skiltelių, juodųjų pipirų, raudonėlių, cinamono, aitriosios paprikos bei druskos.
Žuvis išdėliokite kepimo inde. Uždėkite smulkiai pjaustytų svogūnų, pomidorų griežinėlių, užberkite kapotų česnakų, smulkintų jelapeno pipirų. Apliekite aliejumi.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!