10 rezultatų ieškant "sveikas"
Žvejų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g žuvies sultinio, 30 g šviežio sterko, 150 g bulvių, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos, lauro lapelių, žalumynų. Gaminimas: Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvie..
Recepto vertinimas:
Ispaniškosios krevečių salotos
Ispaniškosios krevečių salotos Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. vidutinio didumo virtų krevečių; 2.2 dideli apelsinai; mažas salotų ryšulėlis, nedidelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 3.2 šaukštai raudonojo vyno acto; 4.1/4 stiklinės alyvų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Morkų kavaIngridientai:l/2kg morkų, 200 g grietinėlės, 60 g cukraus, 1l vandens.Gaminimas Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos an..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų ledaiIngridientai:6 porcijos 500 g juodųjų serbentų, 150 g cukraus, 400 ml grietinėlės, šaukštas citrinų sulčių, 6 šaukštai juodųjų serbentų likerio, 100 ml saldintų juodųjų serbentų sulčių.Gaminimas Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluošči..
Recepto vertinimas:
Sveikas kalėdinis vyniotinisIngridientai:350 g rupių miltų; 1 pak. kepimo miltelių 500 g varškės; 150 g vaisinių javainių dribsnių; ½ arb. š. druskos; 50 g sviesto; Trinta citrinos žievelė; 100 g cukraus; 80 g mažais kubeliais pjaustytų apelsinų žievelių cukatų; 4 valg. š. razi..
Recepto vertinimas:
ŽEMUOGIŲ UOGIENĖ SU OBUOLIŲ SULTIMIS
ŽEMUOGIŲ UOGIENĖ SU OBUOLIŲ SULTIMISIngridientai:1kg žemuogių1kg cukraus1 stiklinė obuolių sulčiųGaminimasUogas perrenkame, surušiuojame į dideles ir mažas. Smulkias sutriname medine trintuve, suberiame cukrų ir gerai išmai..
Recepto vertinimas:
SUDYTOS CITRINOSIngridientai:citrinų1 stiklinės druskos1 l vandensGaminimasIš nevirto vandens pasidaryti druskos tirpalą. Tuo tirpalu apipilti sveikas geros kokybės citrinas. Pastatyti vėsioje vietoje ir po dviejų dienų galima vartoti. Naudojamos keptom ž..
Recepto vertinimas:
SLYVOS ACTEIngridientai:1 kg mėlynų slyvų1 stiklinė vyno acto500 g cukraus1 cm ilgio cinamono lazdelės5 gvazdikėliaiGaminimasSlyvas nuplauti, perpjauti per pusiau ir išimti kauliukus arba palikti slyvas sveikas, bet jas subadyti ir sudėti į stiklainiukus...
Recepto vertinimas:
UPĖTAKIS SU BRAŠKĖMISIngridientai:4 išvalyti upėtakiai (viso apie 800 g),400 g braškių,2 šaukštai aliejaus,3 šaukštai sviesto,4 šaukštai susmulkitų migdolų plokštelių,1 šaukštas brendžio,2 šauk..
Recepto vertinimas:
Sveikas zuvies receptasIngridientai:Geriausia 1 kg riebios žuvies: karpio, lašišos, upėtakio, šamo ir kt. Svogūnas, česnakas, ir kt. prieskoniaiGaminimasŽuvies gabaliukus reikia pamirkyti marinate, paruoštame iš citrinų sulčių (galima ..
Recepto vertinimas: