Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.5 vidutinio didumo plekšnės,
druskos, acto,
miltų, riebalų,
2.200 g šviežių grybų,
3.3 svogūnai,
4.2 rauginti agurkai,
5.3 šaukštai sviesto arba aliejaus,
petražolių lapelių, krapų.
Gaminimas:
Nuvalytas žuvis pasūdyti, apšlakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iš abiejų pusių apkepinti. Pamuštus grybus supjaustyti gabalėliais, svogūnus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Į dubenį dėti vieną sluoksnį keptų plekšnių, ant kiekvienos žuvies susluoksniuoti eilėmis keptus svogūnus, grybus, raugintus agurkus. Aplink žuvis išdėlioti virtas bulves ir viską apibarstyti žalumynais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!