25 rezultatų ieškant "versienos"
Veršienos kepsnys su daržovėmis
Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su alyvomis
Veršienos suktinukai su alyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 8 ploni veršienos eskalopai 8 griežinėliai rūkyto kumpio 1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas 100 g žaliųjų alyvų 100 g juodųjų alyvų 400 g šviežių pomidorų be odelės 1 stiklinė sauso b..
Recepto vertinimas:
Virtas veršienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg veršienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g lašinukų, morka, petražolė, ½ stiklinės žirnių, vandens. Gaminimas: Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visu..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su ryžiais
Veršienos suktinukai su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g ryžių, 100 g faršo, 0,5 stiklinės virtų ryžių, druskos, pipirų, ¼ svogūno, riebalų, 2 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai miltų, šaukštas aštraus padažo. Gaminimas: Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmu..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, druskos, pipirų, 100 g sviesto, 2 šaukštai petražolės lapelių, stiklinė sultinio, riebalų, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipir..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukai su kumpiu
Veršienos suktinukai su kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 100 g kumpio, 2 kiaušiniai, riebalų, 2 stiklinės vandens, pipirų, druskos, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Kumpį supjaustyti, o virtus kiaušinius perp..
Recepto vertinimas:
Kepti veršienos griežinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, ½ citrinos sultys, riebalų, stiklinė vandens, druskos, ½ stiklinė grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Tada pavolioti miltuose ir pakepint..
Recepto vertinimas:
Veršienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, šaukštas miltų, kiaušinis, druskos, šaukštelis pieno, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, riebalų, šaukštas ištirpinto sviesto, 4 kilkės, 4 citrinos griežinėliai. Gaminimas: Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su lašinukais
Veršienos kepsnys su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 40 g lašinukų, druskos, šaukštas riebalų, poras, petražolė, morka, stiklinė vandens, šaukštelis miltų, grietinės. Gaminimas: Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą..
Recepto vertinimas:
Makaronai su veršienos šonkauliais
Makaronai su veršienos šonkauliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g makaronų (lakštinių), 1 kg veršienos šonkaulių, 3 skiltelės česnako, 3 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 l vištienos sultinio, 100 g sviesto, 100 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai majonezo, 1 morka, 1 svogūnas, 1 �..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Ispaniška paelja su veršiena Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g veršienos kumpio 300 g saliamio 2 raudonos saldžiosios paprikos 200 g šaldytų brokolių 200 g šaldytų šparaginių pupelių 150 g konservuotų moliuskų 150 g krevečių 4 skilt. česnako 1 svogūn..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
Žąsis su veršienos įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, šaukštas čiobrelių, druskos, pipirų. Įdarui: 500 g maltos veršienos, 2 svogūnai, 2 bandelės, stiklinė pieno, žąsies kepenėlės, kiaušinis, trynys, 2 šaukštai krapų, 2 šaukštai petražolių lapelių, tarkuoto mus..
Recepto vertinimas:
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, aliejaus, druskos, pipirų. Padažui: 2.0,5 stiklinė vermuto, 3.1 citrinos žievelė, 4.3 citrinos gabalėliai, 5.3 apelsino gabalėliai, šaukštas sviesto, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..
Recepto vertinimas:
Veršienos inkstai su konjaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 dideli veršelio inkstai, pieno, 2.2 šaukštai riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.200 g 20 % riebumo grietinėlės, 5.2 šaukštai konjako, druskos, pipirų. Gaminimas: Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles..
Recepto vertinimas:
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.4 šaukštai citrinos sulčių arba rūgštaus vyno, 3.2 šaukštai aliejaus, 4.1 svogūnas, 5.1 petražolė, 6.1 morka, pipirų, druskos, 7.2 šaukštai miltų, 8.2 šaukštai rieba..
Recepto vertinimas:
Veršienos karbonadai su sūriu ir pomidorais
Veršienos karbonadai su sūriu ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4 veršienos karbonadai po 150g 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai aliejaus 4.1 šaukštelis sviesto, druskos 5.250 g pomidorų 6.150 g sūrio su pelėsiais 7.1 šaukštelis sojų padažo 8.1/8 l grietinės..
Recepto vertinimas:
Veršienos sultinysIngridientai:250 g veršienos krūtininės 250 g veršienos kaulų 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 1 šviežia petražolė 1 ultinio kubelis 1 virtas šparagas 100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių 100 g druskaGaminimasVeršien�..
Recepto vertinimas:
Veršienos vyniotinisIngridientai:1kg veršienos kumpio, 40 g sviesto, 1 morka, 1 petražolė, saliero, česnako, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), druskos, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais pr..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys vyno padažeIngridientai:1 kg veršienos kumpio, 250 g veršienos kaulų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, l/2 stiklinės pomidorų košės. Vyno padažui: 2 svogūnai, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 1/2 stiklinės baltojo stalo vyno (sauso vyno), maltų p..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliaisIngridientai:1 kg veršienos kumpio, prieskonių (pipirų, tauro lapelis, kardamono, kalendrų), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), druskos, 4 dideli antaniniai obuoliai, marinato ar rūgusio pieno mėsai marinuo..
Recepto vertinimas:
Veršienos pjausniai (šniceliai)
Veršienos pjausniai (šniceliai)Ingridientai:600 g veršienos, 40 g riebalų, 20 g sviesto užpylimui, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno i�..
Recepto vertinimas: