Veršienos inkstai su konjaku
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 dideli veršelio inkstai,
pieno,
2.2 šaukštai riebalų,
3.1 šaukštas miltų,
4.200 g 20 % riebumo grietinėlės,
5.2 šaukštai konjako,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti su biria ryžių koše ir keptais svogūnais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!