Veršienos sultinys
Ingridientai:250 g veršienos krūtininės
250 g veršienos kaulų
1 poras
1 morka
1 ropė
1 saliero stiebas
1 šviežia petražolė
1 ultinio kubelis
1 virtas šparagas
100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių
100 g druska
Gaminimas
Veršieną ir kaulus užpilkite 1,5 l šalto sūdyto vandens ir užvirinkite, nugriebkite putas. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą, salierą ir kartu su petražolėmis sudėkite į veršienos sultinį. Sriubą virkite apie 1,5 valandos. Sultinį nukoškite, paskaninkite druska, sudėkite sultinio kubelį, šparagus ir dar pakaitinkite. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!