Veršienos suktinukai
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g veršienos,
druskos,
pipirų,
100 g sviesto,
2 šaukštai petražolės lapelių,
stiklinė sultinio,
riebalų,
2 šaukšteliai miltų,
0,5 stiklinės grietinės,
krapų.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su krapais. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po sviesto gabalėlį, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepinti, o vėliau patroškinti 15 minučių. Pagaminti padažą iš mėsos sultinio, miltų ir grietinės. Juo apipilti mėsą. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!