20 rezultatų ieškant "valgomas"
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Mirkalas su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytų lašinukų, 2 nepilni šaukštai miltų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 0,5 kg bulvių. Gaminimas: Lašinukus supjaustyti nedideliais kubeliais ir paspirginti. Į spirgučius sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti mitų ir ma..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Vištienos šašlykasIngridientai: 200 g vištienos filė 50 g. majonezo druskos, pipirų, kario Paruošimo būdas: Vištienos filė be odelės supjaustyti juostelėmis. Iš majonezo, kario, druskos ir pipirų pasigaminti marinatą, kuriame marinuoti vištieną. Vištienos gabalėlius mau..
Recepto vertinimas:
Bulvės normaniškaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 porų 1 valgomasis šaukštas sviesto šoninės , supjaustytos kubeliais (kiek kas nori) 4 šaukštų grietinėlės vandens , druskos, maltų juodų pipirų Paruošimo būdas: Bulves nulupame ir supjaustome griežinėliais. Porus nuplaun..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Makaronai grietinėlės padaže Ingridientai: 1 pokelio makaronų 3 kubeliai sultinio 1 indelio grietienėlės 1 galvos svogūno 1 valgomas šaukšto miltų 2 valgomųjų šaukštų sviesto 100-150 g tarkuoto fermentinio sūrio pipirų drusko krapų Gaminimas: Makaronus išvirti ..
Recepto vertinimas:
Šiupinys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 kg nereiebios kiaulienos po pusę stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių 5 bulvės 2-3 svogūnai prieskonių (pipirų, lauro lapų, kalendrų) šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti druskos Gaminimas: Į puodą sudedamos kruopos, žirniai..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Lynas, keptas ant grotelių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lyno, 2.3 svogūnai, petražolių lapelių, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties, džiūvėsėlių, 3.1 kiaušinis, druskos, sviesto ar aliejaus kepimui Gaminimas: Nuvalytas lynas valandą marinuojamas (Marinatas: 1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai sumuštiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 riekės ragaišio, baltos duonos arba sausainių; 40g. šokoladino sviesto (arba 35g. sviesto, 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros, kakavos), 1-2 arbat. šaukšteliai pieno, 2 obuolių griežinėliai iš kompoto, 1 arbat.šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2.5 kg cukinijos, 0.5 kg paprikos, 0.5 litro pomidorų padažo, 0.5 kg šparaginių pupelių, 0.5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 0.5 stiklinės 9% acto, 1 valgomas šaukštas druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su sūriuIngridientai:1 kg bulvių 1 šaukštas šviežių petražolių 1/2 šaukštelio šviežių čiobrelių 20 g sviesto 1 skiltelė česnako 100 g tarkuoto sūrio 400 ml grietinės druskos pipiraiGaminimasĮkaitinkite orkaitę iki 225 — ..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su lašiniais
Bulvių plokštainis su lašiniaisIngridientai:10—12 bulvių, 200 g lašinių, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, mairūno, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais ir jais užplikomos sutarkuotos bulvės. Masė sumaišoma, į..
Recepto vertinimas:
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.Ingridientai:5—6 bulvės, petražolių lapelių. Padažas. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos. Gaminimas Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvir..
Recepto vertinimas:
Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..
Recepto vertinimas:
Sūris su kmynaisIngridientai:8—10l. rūgusio pieno, 1 šaukštelis kmynų, 1/2 šaukštelio druskos.Gaminimas Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanes..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod�..
Recepto vertinimas:
Kinietiški vištienos sparneliai
Kinietiški vištienos sparneliaiIngridientai:8 sparneliai,1X125 maišelis ryžių,5 šaukštai pomidorų padažo,2 šaukštai sojos padažo,paukštienos prieskonių,česnako,1 valgomas šaukštastas (kupinas) medaus. GaminimasSparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskon..
Recepto vertinimas: