20 rezultatų ieškant "isspauskite"
Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..
Recepto vertinimas:
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sviesto, 5 kiaušiniai, 3 tryniai, 400 g cukraus, 2 citrinos, 600 g miltų, 200 g krakmolo, 200 g džiovintų slyvų, 200 g razinų, 200 g džiovintų mėlynių, pakelis kepimo miltelių, margarino, džiūvėsėlių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Grietininiai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g margarino, 1 stiklinė rūgščios grietinės, 500 g miltų, 1 citrinos sultys ir žievelė, 0,5 kiaušinio paviršiui aptepti, 100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti. Gaminimas: Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus..
Recepto vertinimas:
Citrininės lazdelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g sviesto, 250 g miltinio cukraus, 2 kiaušiniai, 2 – 3 šaukštai grietinės, 250 g miltų, 250 g bulvių krakmolo, 1 citrinos žievelė. Gaminimas: Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palik..
Recepto vertinimas:
Saulėgrąžų sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 1/2 puodelio maltų saulėgrąžų sėklų 2 1/2 puodelio kvietinių miltų 1/2 puodelio razinų 1/2 puodelio susmulkintų datulių 1/4 puodelio cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 1/2 puodelio aliejaus 1/2 puodelio vandens Gamini..
Recepto vertinimas:
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 90 g kvietinių miltų 2 šaukštai cukraus 50 g sviesto 1 šaukštas vandens Įdarui: 135 g cukraus 200 ml grietinėlės 180 g bruknių Kremui: 100 ml grietinėlės ½ šaukštelio cinamono Tešlos ruošimas..
Recepto vertinimas:
Spanguolių gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg spanguolių, 2.5 l vandens, 3.500 g cukraus. Gaminimas: Spanguoles nuplaukite virintu vandeniu, išspauskite. Sunką uždenkite ir palaikykite šaltai. Paskui išspaudas užpilkite vandeniu, pavirinkite ir gerai perkoškite. Sultis pasaldi..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..
Recepto vertinimas:
Tortas mamai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui: 1.7 šaukštai cukraus 2.7 šaukštai miltų 3.7 kiaušiniai Pertepimui: 4.1 citrina 5..0,5l grietinės, 6.0,5l grietinėlės 7.1 šaukštas želatinos 8.4 šaukštai cukraus, 9.2 bananai 11.1 šaukštelis vanilinio cukraus 12.100g kapotų r..
Recepto vertinimas:
Vištienos ketvirtėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 vištienos ketvirtadalių, 2.3 apelsinų, pikantiško paprikos padažo, druskos,3. 4 šaukštų aliejaus, 4.4 šaukštų bruknių uogienės, 5.2 šaukštų raudonojo pusiau saldaus vyno Gaminimas: Nuplautus vištienos ketvirtadalius ište..
Recepto vertinimas:
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..
Recepto vertinimas:
Spanguolių putėsis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g spanguolių, 60g medaus, 120g cukraus, 60g manų kruopų Gaminimas: 200g perrinktų, gerai nuplautų ir nusausintų spanguolių sumalkite, išspauskite sunką ir padėkite šaltai. Likusius uogų tirščius užpi..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80g greifrutų sulčių, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo „Romeo“ Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio g..
Recepto vertinimas:
Kalcioneli su lašišaIngridientai:300g picos tešlos, Įdarui: 125g sūrio, 250g lašišos, pipirų, citrinos, česnakas.Gaminimas Dvi kepimo skardas sutepkite aliejumi. Paviršių, ant kurio kočiosite tešlą, pabarstykite miltais. Iškočiokite tešlą 1/3 cm storio paplotėlį. Paimkite apval..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažuIngridientai:8 džiovinti grybai, ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, brokolių, pekininio bastučio), 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai austrių padažo.Gaminimas Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai ..
Recepto vertinimas:
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai afganiški porų koldūnai
Tradiciniai afganiški porų koldūnaiIngridientai:2 kg mažų žalių porų, 500 g duoninės tešlos, 250 g sauso ožkos sūrio, 0,5 l nevirinto pieno, 120 g aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Porus nulupkite, supjaustykite 1,5-2 cm dydžio gabaliukais, 25-30 minučių pamirkykite šaltame vande..
Recepto vertinimas:
Degantys karameliniai lietiniai
Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..
Recepto vertinimas: