23 rezultatų ieškant "uzpilu"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Bananų desertas su braškių užpilu
Bananų desertas su braškių užpilu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 nedideli bananai 0,5 l vanilinių ledų 400 ml šviežių arba 250 g šaldytų braškių 300 ml cukraus pudros 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių 200 ml plaktos grietinėlės 35 g migdolų drožlių Gaminimas: Paruoški..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Tuno mišrainė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 porcijos: 1 skardinė (180g) tuno aliejuje pekino ar paprasto kopūsto pagal skonį mažas indelis žirnelų pagal skoni citininių pipirų truputi vegetos pagal skoni citrinos sulčių (aš spaudžiu beveik pusę citrinos sulčių) Gaminimas: su..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 šaukštelio druskos, 2 šaukštai acto, 1/4 šaukštelio pipirų, 6 šaukštai aliejaus, česnako skiltelė, 2 kietai virti kiaušiniai, 100g. ementalio sūrio, 100g. virtos mėsos, 100g. virto kumpio, 100g. dešros, 100g. marinuot�..
Recepto vertinimas:
Cezario salotos Ingridientai: 1 galvutės traškių Iceberg (aisbergo) salotų, 2 skiltelių česnako, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 riekių forminio batono, 2 šaukštų citrinų sulčių, 1 šaukšto Vorčesterio padažo (parduodamas parduotuvėse prie sojos padažų), 2 vieną mi..
Recepto vertinimas:
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriu
Šviežių bulvių salotos su pelėsiniu sūriuIngridientai 8 porcijoms: 2 kg šviežių bulvių 8 š/r šoninės juostelių 100g pelėsinio sūrio 1 kietai virto kiaušinio Užpilui: 100g alyvuogių aliejaus 20g balto vyno acto žiupsnelio pjaustyto svogūno laiškų žiupsnelio kapo..
Recepto vertinimas:
Ledų desertas su uogomisIngridientai: 400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių ) 175g raudonųjų serbentų 175g aviečių 50g cukraus pudros 30-40 ml grietinėlės 500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių) Gaminimas: Į dubenį suberti nuplautus raudonu..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Salotos su jaunomis dilgėlėmis
Salotos su jaunomis dilgėlėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 - 3 salotų lapai, 10 jaunų dilgėlių, 10 griežinėlių agurko, 2 šaukštai natūralaus jogurto, 1 arb šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Dilgėles nuplauti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Pa..
Recepto vertinimas:
Salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Lygiomis dalimis : špinatų lapai, dilgėlės, pienių lapai, 2-3 lapinės salotos, 1 kiaušinis, ridikėlių, užpilas - pagal skonį. Gaminimas: Dilgėles, pienes nuplikyti verdančiu vandeniu. Visas žalias daržoves suplėšyti, ridikėlius supja..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele
Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų Gaminimas: 100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos d�..
Recepto vertinimas:
Aliejinis aviečių užpilas salotoms
Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..
Recepto vertinimas:
Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu
Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g agurkų, 30g geltonų paprikų, 30g svogūnlaiškių, 30g raudonų paprikų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo Gaminimas: 100g ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu
Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių Gaminimas: 15..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g a..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos la..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 30g agurkų, 30g pomidorų, 30g raudonos paprikos, 10g..
Recepto vertinimas:
Varškės krepšeliai su romo užpilu
Varškės krepšeliai su romo užpiluIngridientai:Tešlai: 250 g sausos liesos varškės; 8-9 valg. š.saulėgrąžų aliejaus; 6 valg. š. pieno; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 500 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 300 g varškės..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pyragas su užpiluIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; ½ citrinos tarkuota žievelė; 125 g margarino; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kg vyšnių; 4 valg. š. cukraus; 2 valg. š. maltų sausainių. Užpilui: 3 kiaušiniai; 75 g cukra..
Recepto vertinimas:
Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu
Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu Ingridientai: 200 gramų sviestinių sausainių, 80 gramų sviesto, 30 gramų želatinos, 350 gramų maskarponės sūrio (kaip grietinėlė, labai kaloringas ir gana brangus) arba 350 gramų rikotos sūrio (primena varškės-grietinėlės ..
Recepto vertinimas: