Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos lašišos filė, 3g krapų šakelių
Gaminimas:
Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų. Ant viršaus užberkite 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, supjaustytų plonais griežinėliais ir išskaidytų žiedeliais, salotas apšlakstykite 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos lašišos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir, susukus rožytėmis, gražiai išdėliokite ant salotų, į lašišų rožyčių vidurį įdėkite krapų šakelių. Po to dar apibarstykite 3g krapų šakelių.  Išeiga –195/50g

Tinka vartoti su:

 

 


Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!