Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100g agurkų, 30g geltonų paprikų, 30g svogūnlaiškių, 30g raudonų paprikų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo
Gaminimas:
100g agurkų supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į užkandinę lėkštę, ant viršaus gražiai sudėliokite plonais šiaudeliais supjaustytų 30g geltonų paprikų, 30g svogūnlaiškių gabalėlių, 30g raudonų paprikų (turi išeiti tautinės vėliavos spalvos), pagardinkite 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų, salotas apšlakstykite 50g aliejinio ančiuvių užpilo
Tinka vartoti su:
Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!