20 rezultatų ieškant "uogien EUR 22"
VAISIŲ PUTĖSIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
VAISIŲ PUTĖSIAI SU MANŲ KRUOPOMISIngridientai:1 stiklinė uogienės ar tyrės0,5 stiklinės cukraus (jeigu rūgšti uogienė)0,5 stiklinės manų kruopų2,5 stiklinės vandensGaminimasUogienė užpilama verdančiu vandeniu ir pav..
Recepto vertinimas:
ŽEMUOGIŲ UOGIENĖ SU OBUOLIŲ SULTIMIS
ŽEMUOGIŲ UOGIENĖ SU OBUOLIŲ SULTIMISIngridientai:1kg žemuogių1kg cukraus1 stiklinė obuolių sulčiųGaminimasUogas perrenkame, surušiuojame į dideles ir mažas. Smulkias sutriname medine trintuve, suberiame cukrų ir gerai išmai..
Recepto vertinimas:
UOGIENĖ " ASORTI"Ingridientai:2kg uogų ( aviečių, mėlynių, braškių, serbentų...)1,5kg cukrausGaminimasUogas perrinkti ir išplauti. Uogas sudedame į indą, kuriame virsime ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. pastovėti. Paskui uo..
Recepto vertinimas:
TRADICINĖ VYŠNIŲ UOGIENĖIngridientai:2kg vyšnių2kg cukraus1 citrinos tarkuota žievelė2 citrinų sultiskeli šaukšteliai spiritoGaminimasVyšnias nuplauti ir išimti kauliukus. Į cukrų supilti citrinų sultis ir virti, nuolat ..
Recepto vertinimas:
NEKTARINŲ UOGIENĖIngridientai:1kg nektarinų500g cukraus1 citrina apie 1cm imbiero šakniesGaminimasNektarinus nuplauti, išimti kauliukus ir supjaustyti ketvirčiais. Tada nektarinus dedame į orkaitę ir kepame apie 40 min. įkaitintoje iki 130C. Paskui pertri..
Recepto vertinimas:
BULGARIŠKA ARBŪZŲ ŽIEVELIŲ UOGIENĖ
BULGARIŠKA ARBŪZŲ ŽIEVELIŲ UOGIENĖIngridientai:1kg arbūzų žievelių 1kg cukraus0,6 l vandens3g citrinos rūgšties1 šaukštelis vanilinio cukrausGaminimasNuo žievelių nupjaunama tamsioji, kieta dalis. Tada baltoji žieve..
Recepto vertinimas:
GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)
GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)Ingridientai:1 kg išvalytų nuo plėvelės neprinokusių graikinių riešutų1,5 kg cukraus3 g citrinos rūgšties3 g gvazdikėlių arba kardamonoGaminimasRiešutus u&..
Recepto vertinimas:
JUODŲJŲ SERBENTŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg uogų, 1 kg cukraus, 1 stiklinė vandens.GaminimasUogas nuplauname ir įleidžiame su sieteliu į karštą (70-80 C) vandenį, palaikome 2-3 minutes, kad suminkštėtų odelė. Iš cukra..
Recepto vertinimas:
ŠERMUKŠNIŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg uogų, 1 kg cukraus, 2 stiklinės vandens.GaminimasGeriausia šermukšnių uogas skinti po pirmųjų šalnų. Nuplautas užpilame šaltu vandeniu ir kaitiname iki virimo. Pakeičiame vandenį ..
Recepto vertinimas:
Mėlynių uogienė 2Ingridientai:1 kg mėlynių, 1,2 kg cukraus, 1 stiklinė vandens.GaminimasIš cukraus ir vandens išvirti sirupą. Į verdantį sirupą berti nuplautas mėlynes porcijomis. Subėrus paskutinę uogų porciją, vir..
Recepto vertinimas:
Žemuogių uogienėIngridientai:500 g šviežių žemuogių, 500 g cukraus, truputis spirito, pusė stiklinės vandens.GaminimasŽemuoges perrenkame, sudedame į dubenį (emaliuotą arba molinį), apšlakstome spiritu, pabarstome cukrum..
Recepto vertinimas:
Cukinijų uogienė su citrinomis
Cukinijų uogienė su citrinomisIngridientai:1 kg cukinijų, 2 citrinos, 700 g cukraus.GaminimasCukinijas supjaustyti gabaliukais, supilti 200 g cukraus ir palaikyti vėsioje vietoje, kol išsiskirs sultys. Cukinijas užvirti ir virti ant silpnos ugnies 4-5 min. Po to nuo ugn..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir morkų uogienėIngridientai:1 kg cukinijų, 0,5 kg morkų, 0,6 kg cukraus, pagal skonį citrinų rūgšties, 2 pakeliai vanilinio cukraus.GaminimasCukiniją nulupti, išimti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu ir supjaustyti 1,5-..
Recepto vertinimas:
Cukinijų, obuolių, svarainių uogienė
Cukinijų, obuolių, svarainių uogienėIngridientai:1 kg cukinijų, 1 kg obuolių, 5-6 svarainiai, 0,8 kg cukrausGaminimasCukinijas ir obuolius nulupti, pašalinti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Svarainius supjaustyti plonomis skiltelėmis. Paruoštus prod..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų ir kaukazinių slyvaičių uogienė
Aktinidijų ir kaukazinių slyvaičių uogienėIngridientai:500 g aktinidijų, 500 g kaukazinių slyvaičių, 700-800 g cukrausGaminimasIšrinkti gerai sunokusias slyvaites, išimti kauliukus. Aktinidijas imti nevisiškai prinokusias, nuskabyti vaisko&..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų uogienėIngridientai:1 kg aktinidijų, 1 kg cukraus, 100-120 ml vandens, 1 pakelis vanilinio cukraus, 1/2 šaukštelio citrinų rūgšties.GaminimasNe visai sunokusias, bet pradėjusias minkštėti uogas nuplauti, nuskabyti žiedsosčiu..
Recepto vertinimas:
Svarainių uogienėIngridientai:1 kg paruoštų svarainių, 1,3 kg cukraus, 2 stiklinės vandensGaminimasNuplautus svarainius supjaustyti griežinėliais, išimti sėklaiizdžius ir pasaldintame vandenyje (1 l vandens 100 g cukraus) plikyti 5-8 min. Iš..
Recepto vertinimas:
Rojaus obuoliukų uogienė IIngridientai:1 kg rojaus obuoliukų, 1 kg cukraus, 2 stiklinės vandensGaminimasRojaus obuoliukus su vaiskočiais blanširuoti 95° C vandenyje 10 min. Šaltame vandenyje atvėsintus obuoliukus sudėti į karštą sirupą..
Recepto vertinimas:
Rojaus obuoliukų uogienė IIIIngridientai:1 kg rojaus obuoliukų, 1 kg cukraus, 1/2 stiklinės vandens, vienos citrinos sultys.GaminimasIš vandens ir 300 g cukraus išvirti sirupą. Sirupą atvėsinti iki 75-80° C ir užpilti ant verdančiame vandenyje ..
Recepto vertinimas:
AVIEČIŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg aviečių,1,5 kg cukrausGaminimasUogas sudėti į emaliuotą puodą, berti 800 g cukraus ir laikyti vėsioje vietoje apie 8 val. Susidariusias sultis nupilti ir jose kaitinant ištirpinti likusį cukrų. Sirup..
Recepto vertinimas: