Rojaus obuoliukų uogienė III
Ingridientai:1 kg rojaus obuoliukų,
1 kg cukraus,
1/2 stiklinės vandens,
vienos citrinos sultys.
Gaminimas
Iš vandens ir 300 g cukraus išvirti sirupą. Sirupą atvėsinti iki 75-80° C ir užpilti ant verdančiame vandenyje 7-8 min. blanširuotų obuoliukų. Po 8-9 vai. sirupą nupilti, suberti 300 g cukraus, užvirti ir ataušinti iki 80° C, užpilti ant obuoliukų. Po 8-9 vai. sirupą nupilti trečią kartą, sudėti likusį cukrų ir supilti citrinos sultis. Uogienę virti tol, kol obuoliukai taps skaidrūs. Karštą uogienę sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!