Rojaus obuoliukų uogienė I
Ingridientai:1 kg rojaus obuoliukų,
1 kg cukraus,
2 stiklinės vandens
Gaminimas
Rojaus obuoliukus su vaiskočiais blanširuoti 95° C vandenyje 10 min. Šaltame vandenyje atvėsintus obuoliukus sudėti į karštą sirupą, paruoštą iš recepte nurodytų produktų. Sirupe obuoliukus laikyti 7-8 vai. Po to lėtai virti 20-25 min., kelis kartus nutraukiant virimą ir uogienę atvėsinant. Kai obuoliukai taps skaidrūs ir bus pasinėrę į sirupą, sudėti į stiklainius ir uždaryti dangteliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!