Krevetės, keptos su mangų padažu

Ingridientai:
3 šaukštus kmynų, kalendrų ir pankolių,
3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių,
pusė šaukšto uoginių paprikų,
24 didelės karališkosios krevetės,
alyvuogių aliejaus.

Mangų padažui:
mangas,
smulkiai supjaustyta raudonoji paprika,
smulkiai supjaustytas raudonasis svogūnas,
2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių,
2 šaukštai apelsinų sulčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
Gaminimas
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.

8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.

Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!