9 rezultatų ieškant "ungurys"

Ungurys su daržovėmis

Ungurys su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 ungurio gabaliukų (maždaug po 200 g) 2 šaukštų citrinos sulčių druskos 150 g morkos 100 g saliero 4 porų 100 g cukinijos 40 g sviesto 0,5 šaukštelio cukraus 4 šaukštų sauso baltojo vyno 50 g fermentinio sūrio 2 šaukštų garsty..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys su grybų padažu

Ungurys su grybų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ungurio (apie 1,5 kg) 6 šaukštų sviesto 2 pjaustytų morkų 3 porų pjaustytos baltosios dalies 12 marinuotų svogūnėlių 3 nuluptų česnako skiltelių 100 g pjaustytų sūdytų lašinukų salierų šakelės 2-3 petražolių stiebų lau..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytas ungurys

Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..

Recepto vertinimas: 1

Virtas ungurys

Virtas ungurysIngridientai:800g ungurio, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, petražolė, salieras, poras, svogūnas), 1 stiklinė baltojo vyno, druskos, 1 stiklinė krienų padažo(žiūrėti "Padažai").Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir..

Recepto vertinimas: 3

Troškintas ungurys

Troškintas ungurysIngridientai:800 g ungurio, 2 citrinos, 20 g sviesto, 2 svogūnai, saliero, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, mairūno), 1/2 stiklinės baltojo vyno, druskos, miltų ar džiūvėsėlių.Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, paš..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys, keptas orkaitėje

Ungurys, keptas orkaitėjeIngridientai:800 g ungurio, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą ne..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys prieskoninių žolelių padaže

Ungurys prieskoninių žolelių padažeIngridientai:4 unguriai (po350g), 1/2 l baltojo vyno, druskos, 1 šaukštelis grūstų pipirų, 100g sviesto.Susmulkintų prieskoninių žolelių:4 šaukštai rūgštynių, 2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTAS UNGURYS

TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustome 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepame keptuvėje su alyvų aliej..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTAS UNGURYS

TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: ungurys