TROŠKINTAS UNGURYS
Ingridientai:1 šviežias ungurys,
2-3 svogūno galvutės,
100 g kaimiško sviesto,
5-6 šaukštai alyvų aliejaus,
druskos, prieskonių.
Gaminimas
Ungurį supjaustome 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepame keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus bei sviestą ir pakepiname svogūnus iki geltonumo. Tada puodo turinį sukrečiame į keptuvę. Įpilame truputį vandens (ungurio gabaliukai turi būti išsikišę) ir troškiname ant vidutinės ugnies apie 20 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!