TROŠKINTAS UNGURYS

Ingridientai:
1 šviežias ungurys,
2-3 svogūno galvutės,
100 g kaimiško sviesto,
5-6 šaukštai alyvų aliejaus,
druskos, prieskonių.
Gaminimas
Ungurį supjaustome 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepame keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus bei sviestą ir pakepiname svogūnus iki geltonumo. Tada puodo turinį sukrečiame į keptuvę. Įpilame truputį vandens (ungurio gabaliukai turi būti išsikišę) ir troškiname ant vidutinės ugnies apie 20 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!