Ungurys, keptas orkaitėje

Ingridientai:
800 g ungurio,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
druskos.
Gaminimas
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą nepjaustytas ir kepamas karštoje orkaitėje. Iškepa maždaug per 30 min. Kepant palaistomas atsiradusiomis sultimis.

Iškepęs ungurys supjaustomas nedideliais gabalėliais, sudedamas eilute į pusdubenį ir puošiamas citrinų griežinėliais, žaliais petražolių lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!