24 rezultatų ieškant "pertrinta sriuba"

Sūris su silke

Į išsuktą margariną sudedama sukapoti silkė, svogūnas, marinuotas agurkas, pertrinta varškė, garstyčios, pasūdomą ir įberiama šiek tiek cukraus. Išmaišyta masė suformuojama keturkampiu ir atšaldoma. Paduodant dedama į lėkštę su kitais sūriais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sūris

Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapotas agurkas, išsuktas sviestas ir gerai išsukama. Jei masė tiršta, įpilama pieno. Sūris suformuojamas keturkampiu, dedamas į lėkštę kartu su įvairių rūšių sūriais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pertrinti per sietelį. Smulkiai supjaustytą svogūną taip pat pakepinti alyvų aliejuje. Užvirti vandenį ,suberti ryžius, sudėti pertrintą pomidorų tyrę, bei pakepintus svogūnus. Pavirti kol ryžiai sum..

Recepto vertinimas: 0

Miežiniai maltiniai

Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, cukrų ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite norimo dydžio blynukus ir apvolioję džiūvėsėliuose ir kepkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Kiaušiniai su silke

Kiaušinius išvirkite kietai, nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynius ir nupjaukite kiaušinio šoną taip, kad jis stovėtų nevirsdamas. Kiaušinio trynį pertrinkite per sietelį, sumaišykite su išplaktu sviestu ir per sietelį pertrinta silke. Šiuo kimšiniu pro konditerin..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine. Tą tyrę supilti į sriubą, pasūdyti ir užvirti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta salierų sriuba

Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ir pertirinti per sietelį. Miltus pakepinti riebaluose ir atskiesti trupučiu sultinio. Viską sumaišyti ir supilti į sriubą. Sriubą užbalinti su druska išplaktu tryniu su grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta griežčių sriuba

Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į verdančius griežčius. Išvirtus griežčius pertrinti. Tyrę atskiesti karštu vandeniu, pasūdyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. Sriubą už..

Recepto vertinimas: 3

Pertrinta aguročių sriuba

Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrinti pro sietelį ir sudėti atgal į sultinį. Svogūną, morką, petražolę supjaustyti ir ištroškinti svieste. Po to pertrinti per sietelį ir tyrę sudėti į sriubą. Į sriubą įdėti miltus, pakepintus iki rausv..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų sriuba

Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir morkas pertrinti per sietelį. Šią masę ir šparagų ūglius dėti atgal į sultinį. Sriubą pasūdyti, sudėti pomidorų tyrę ir užvirti. Paskaninti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskustas morkas supjaustyti plonais griežinėliais ir 10 minučių virti vištienos sultinyje. Nuluptus svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais, patroškinti svieste, kol suminkštės. Iš sultinio graibštu išgriebti morkas. Nuovirą pagardinti krapų šakelėmis, lauro lapeliu, svogūnais ir..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės tortas

Trynius ir 1/2 stiklinės cukraus išplakame iki purumo ir supilame į varškę, pertrintą per sietelį. Grietinėlę išplakame su likusiu cukrumi ir sudedame į varškę. Kokoso drožles, 1 citrinos sultis ir 2 citrinų sutarkuotas žieveles įmaišome į varškės masę. Nuolat maišydami..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su varškės kremu

Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos. Padažui sviestas išsukamas iki purumo, nenustojant sukti, sudedama pertrinta varškė ir krienai. Išsuktas kremas švirkštu uždedamas ant silkių. ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Sparagus nuvalykite, lupenas ir nuopjovas 10 minučių virkite su 750 ml vandens. Nuovirą perkoskite. Sparagų virsūnėles nupjaukite (3 cm ilgio), 5 minutes pavirkite nuovire, po to isgriebkite. Likusius sparagus smulkiai supjaustykite. Sparagų gabalėlius, sviestą, vyną ir 125 ml grietinėlė..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta paprikų sriuba

Paprikas perpjaukite per pusę, pasalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Raugintus kopūstus isskirstykite, naudodamiesi dviem sakutėmis. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, ant mažos ugnies pakepinkite svogūnus. Sudėkite pjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode istirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroskinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas saknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkit..

Recepto vertinimas: 5

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankštpipiriu bei pyrago riekute verdama sultinyje arba vandenyje. Išvirus pertrinama pro kiaurasamtį.Dar kartą užvirinama, supilama grietinė, įberiama druskos ir kapotų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas

Tarkuotus ir persijotus džiūvėsius išmaišyti su kiaušiniais ir cukrumi, sudėti pertrintą varškę, lydytą sviestą, razinas, citrinos sultis arba žievelę ir gerai išmaišyti. Masę sudėti į riebalais išteptą formą, aptepti tryniu ir iškepti orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybukai arba sausainiai su varške

Sviestą išlydyti ir palikti atvėsti. Baltymus iki standumo išplakti su dalimi cukraus. Su likusiu cukrumi išplakti trynius. Inde sumaišyti išplaktus baltymus, trynius, suberti miltus, supilti sviestą, sukrėsti pertrintą varškę, įberti kep. miltelių, įlašinti truputį esencijos. Vis..

Recepto vertinimas: 3

Užkandis "Lelija"

Brinzą sutrupiname ir sumaišome su varške, pertrinta per sietelį, tabasko padažu, žalumynais, pipirais, pasūdome. Iš šios masės padarome 20 rutuliukų, uždedame juos ant krekerių ir lengvai prispaudžiame. Kiekvienoje vynuogėje išpjaustome "dantukus" ir gražiai išimame sėklas. Vyn..

Recepto vertinimas: 1

Apelsininis varškės apkepas (Jūratės) (foto)

Varškę pertrinti per sietelį. Apelsinus nulupti, kad neliktų baltos žievės, atskirti kiekvieną skiltelę ir supjaustyti. Išplakti iki standumo kiaušinio baltymus su cukrumi, atskirai išplakti trynius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais,vaniliniu cukrumi, įmaišyti į pertrintą var..

Recepto vertinimas: 2

Sūris su aviečių padažu

Uogas perrenkame. Pusę jų sutriname, padarydami tyrę. Ją sumaišome su per sietelį pertrinta varške ir pienu. Pagardiname cukrumi, druska ir maltais pipirais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome nedideliais gabalėliais. Citrinų sultis sumaišome su šaukštu ali..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su miško uogomis

Miltus sumaišome su 40 g miltinio cukraus ir persijojame. Sviestą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame ant miltų ir peiliu juos įkapojame. Įpilame vandens ir užminkome tešlą. Ją padalijame į 4 lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį gražiai įklojame į 13 cm skersmens ke..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pertrinta sriuba