20 rezultatų ieškant "tirstos"
Įdaryti obuoliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 obuoliai, sokoladas, indelis kondensuoto pieno, 0.5 stiklines grietines, 3 saukstai cukraus, cinamono, tirstos uogienes. Gaminimas: Sokolada sutarkuoti, kondensuota piena suplakti su grietine. I puoda ipilti vandeni ir suberti cukru, kai ..
Recepto vertinimas:
Tortas "Sniego kupstas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 1.8 kiaušinių baltymai 2.400 g cukraus, 3.80 g miltų 4.150 g smulkintų migdolų Kremui: 5.0,5 l pieno 6.120 g cukraus, 7.1 kiaušinis 8.3 kiaušinio tryniai 9.70 g krakmolo, 10.250 g sviesto 11.2 šaukštai ro..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Kepsnys iš kalakutienos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 porcijoms reikės: 1.1,75kg kalakuto krūtinėlės, 2.6 šaukštų aliejaus, 3.200g ryžių 4.indelio ananasų, 5.1 agurko, 6.2 spalvotų paprikų, 7.gūžinės salotos, 8.2 svogūnų, 9.6 šaukštų vyno 10.acto, 11.200ml čilio padažo, 12..
Recepto vertinimas:
Sūrio kukuliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 baltymai, 200 g tarkuoto sūrio, truputis miltų, riebalų kepimui, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, druskos,pipirų. Gaminimas: Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberi..
Recepto vertinimas:
Angliškas tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: po 150 g miltų ir margarino arba sviesto, po 1/2 šaukštelio druskos ir tarkuotų citrinų žievelių, šaukštas cukraus pudros, žiupsnelis vanilinio cukraus. Kremui: 125 g varškės, 4 šaukštai tiršt..
Recepto vertinimas:
TORTAS "SNIEGO KUPSTAS" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 8 kiaušinių baltymai 400g cukraus, 80g miltų 150g smulkintų migdolų Kremui: 0,5 l pieno 120g cukraus, 1 kiaušinis 3 kiaušinio tryniai 70g krakmolo, 250g sviesto 2 šaukštai romo, van..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:Biskvitui: 8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų, 30 g krakmolo, citrinos žievelės. Kremui: 1 l tirštos grietinės arba grietinėlės, 200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 sti..
Recepto vertinimas:
Prancūziški vamzdeliai su marmeladu
Prancūziški vamzdeliai su marmeladuIngridientai:Pakelis margarino, stiklinė tirštos grietinės, 3 stiklinės miltų, 1/2 kg. marmelado arba džemo, cukraus pudros.Gaminimas Miltus sukapoti su margarinu, po truputį pilti grietinę ir minkyti tešlą. Iškočioti plonus lakštus ir supjaustyti m..
Recepto vertinimas:
Auksinės pagalvėlėsIngridientai:1/2 kg. miltų, 250g. sviesto, 1/2l. tirštos grietinės, kiaušinis, 1/2 šaukštelio smulkios druskos, cukraus.Gaminimas Miltus persijoti, įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai maišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą pal..
Recepto vertinimas:
Šokoladinė karamelėIngridientai:4-5 porcijos: 300 g cukraus, 100 g rudojo cukraus, 90 g karčiai saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 2 šaukštai gliukozės sirupo, 125 ml tirštos grietinėlės, 60 ml pieno, 60 g sviesto.Gaminimas Ištepkite sviestu 20 cm skersmens kvadratinės formos skard..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledais
Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledaisIngridientai:500 g minkštų vanilinių ledų, 90 g sviesto, 150 g sutrupinto juodojo šokolado, 150 g rudojo cukraus, 2 lengvai suplakti kiaušiniai, 75 g paprastų kvietinių miltų, 60 ml tirštos grietinėlės, 50 g kapotų graikinių riešutų, Š..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis vanilinis kremasIngridientai:PORCIJOS 6-8: 90 g sviesto, 100 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 4 kiaušiniai, 2 kiaušinių tryniai, 100 g cukraus, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 30 g nesaldintų kakavos miltelių. Padažas: 400 ml pieno, 90 g kokoso miltelių, 1 dideli�..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis Bavarijos kremasIngridientai:180 ml pieno, 100 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 125 g pusiau saldaus trupinto (juodojo) šokolado, 1 šaukštas želatinos miltelių, 23 cm skersmens, 2,5 cm storio parduotuvėje pirktas biskvitas, 500 ml tirštos grietinėlės, Tarkuoto pusiau saldaus..
Recepto vertinimas:
Sausainukų putėsiaiIngridientai:500 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado, 250 g cukraus, 200 ml vandens, 2 kiaušiniai, 8 kiaušinių tryniai, 1 šaukštas bekvapės želatinos, 375 ml tirštos grietinėlės, 36 sausainukai.Gaminimas Ištepkite sviestu 25 cm skersmens atidaromą formą. Ištirp..
Recepto vertinimas:
Merengos su šokolado įdaruIngridientai:5 kiaušinių baltymai, kambario temperatūros, 225 g miltelinio cukraus. Šokoladinis kremas: 5 didelių kiaušinių tryniai, 150 g cukraus, 50 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 1 1/4 šaukštelio druskos, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 250 g..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis
Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmisIngridientai:150 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 3 kiaušiniai, lengvai suplakti, 200 g cukraus, 100 g maltų migdolų, 100 g kvietinių miltų, 4 kiaušinių tryniai, lengvai suplakti, 400 ml pieno, 350 g braškių, supjaustytų griežinėl..
Recepto vertinimas:
"Velnio" pyragasIngridientai:150 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado, 250 ml pieno, 1 šaukštas citrinos sulčių, 200 g paprastų kvietinių miltų, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 125 g sviesto, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 dideli kiaušiniai, 1 ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai bučkiaiIngridientai:4 kiaušinių baltymai1 žiupsnelis druskos200g cukraus2 valg. šaukštai kakavos100g tarkuoto švelniai kartaus šokoladoGaminimasKiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir..
Recepto vertinimas: