20 rezultatų ieškant "marinuotas upetakis"
Vokiškos bulvių salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: virtų bulvių - 4-5 vnt. virto sultinio - apie 0,5 l mėlynųjų svogūnų - 1 galvutės Konservuotų agurkėlių (vidutinio dydžio) 3-4 vnt. majonezo - 4 šaukštų krapų - apie 10 g druskos..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 200 g paukštienos pašteto, marinuotas obuolys, raugintas agurkas, apelsinas, pomidoras, 0,5 citrinos, petražolės lapelių, virta morka. Drebučiams: 0,5 l sultinio, citrinos sulčių, 20 g želė. Gaminimas: Mė..
Recepto vertinimas:
Sūris su silke Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės, 50 g margarino, 50 g silkės, 1 svogūnas, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis garstyčių, raudonųjų pipirų, druskos, cukraus. Gaminimas: Į išsuktą margariną sudedama sukapoti silkė, svogūnas, marinuotas agurkas, ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežios brinzos arba varškės, 100 g sviesto, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis sutarkuoto svogūno, garstyčių, raudonųjų pipirų, kmynų, druskos. Gaminimas: Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapot..
Recepto vertinimas:
Ridikų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 ridikas, 1 obuolys, 1/2 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 1/2 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų Gaminimas: Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaust..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g keptos žuvies 100 g virtų morkų 100 g salierų marinuotas agurkas stiklinė majonezo petražolių lapelių druskos Gaminimas: Išrinkę kaulus, žuvį smulkiai supjaustykite. Daržoves supiaustykite mažais kubiukais. Susluoks..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Viščiukų kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 maži viščiukai arba 2 didesni, 2.2 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių, 4.2 šaukštai sviesto, viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės, 5.2 riekelės pyrago, pieno, 6.1 petražolė, maltų pipirų, druskos, 7.0,5 sv..
Recepto vertinimas:
Silkė su garnyru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.30g. marinuotų grybų, 3.1 marinuotas agurkas, 4.1 virta morka, 5.1 svogūnas, 6.1 virtas kiaušinis, 7.3 šaukštai aliejaus, Gaminimas: Silkė nulupama, išimami kaulai, supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Aplink vainiku išdės..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su žuvies konservais
Karšti sumuštiniai su žuvies konservais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-8 riekės baltos duonos arba ragaišio, 50 g sviesto arba margarino, 1 dėžutė žuvies koncervų (su pomidorų padažu arba aliejumi), 1 marinuotas agurkas, 100 g sūrio, (žaliojo sūrio). Gaminimas: Ant sviesto aptepto..
Recepto vertinimas:
Pikantiška jaučių uodegų sriuba
Pikantiška jaučių uodegų sriubaIngridientai:1 svogūnas 20 g aliejaus 1 marinuotas agurkas 15 g medaus 3 g kario 3 g paprikos miltelių 1 kg jaučio uodegų 100 ml raudono vyno 50 ml brendžio 100 g grietinėlės druskosGaminimasUžpilkite jaučio uodegas 1,5 l šalto vandens, užvirkite, ..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, nedidelis salieras, marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g sviesto, druskos, cukraus.Gaminimas Morka ir salieras stambiai sutarkuoja..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių salotosIngridientai:1 ridikas, 1 obuolys, 0,5 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 0,5 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų.Gaminimas Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku..
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Ružava mišrainėIngridientai:1 marinuotas burokėlis,1 ind.marinuotų žirnelių,1 marinuotas agurkas,4-5 stiklinės virtų ryžių,druskos, pipirų ir majonezo pagal skonį.GaminimasBurokėlis sutarkuojamas burokine tarka, agurkas supjaustom..
Recepto vertinimas:
Pekino kopūstų salotos su vištiena
Pekino kopūstų salotos su vištienaIngridientai:500 g kiniško kopūsto,1 vištienos filė,1 svogūnas,100 g geltonos paprikos,1 marinuotas agurkas,1/2 obuolio,4-5 virti putpelių kiaušiniai,2 ridikėliai,150 g majonezo,2 šaukštai švelnaus kečupo,aliejaus kepimui,vištienos prieskonių, drusk..
Recepto vertinimas: