25 rezultatų ieškant "sviezia"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..
Recepto vertinimas:
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, pagal skonį druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti i..
Recepto vertinimas:
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų ir česnako padažas
Graikinių riešutų ir česnako padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 105g graikinių riešutų puselių 4 nuluptos česnako skiltelės 2 stiklinės alyvų aliejaus 1/3 stiklinės baltojo vyno acto, druskos Gaminimas: Riešutus paberkite ant orkaitės padėklo ir 180 laipsnių temperatūroje..
Recepto vertinimas:
Šviežiai raugti agurkaiIngridientai: 2kg agurkų vyšnių lapų serbentų lapų krapų su stiebais kelių skiltelių česnako vandens druskos cukraus Gaminimas: Agurkus , lapus nuplauname, sudedame į indą kuriame raugsime. Sudedame nuluptą česnaką. Užpylame šaltu vandeniu,..
Recepto vertinimas:
Obuoliai apelsinų žievelių padaže
Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šviežios, šiek tiek pasūdytos arba rūkytos šoninės, vandens, druskos, 1 didelis griežtis, 8-10 bulvių , 1/2 kopūsto, 4-5 morkos, 2 dideli arba 4-5 maži svogūnai. Gaminimas: Šviežią mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais
Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė, 2.3 šaukštai margarino arba sviesto, 3.2 šaukšteliai miltų, 4.2 svogūnai, 5.250 g marinuotų arba sūdytų grybų, 6.5 pomidorai, 7.2 šaukštai rūgščių sulčių 8.0,5 stiklinės žuvų a..
Recepto vertinimas:
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sul..
Recepto vertinimas:
SALSA (aštrus padažas) Patiekalo šalis: Čilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos. Gaminimas: Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (ski..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kukuliai su kopūsto gūže
Kiaulienos kukuliai su kopūsto gūžeIngridientai:1/2kg kiaulienos, svogūnų, česnako, mairūnų, pipirų, druskos, 2 riekės pyrago, pieno pyragui išmirkyti, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių ar miltų kukuliams pavolioti, nedidelė kieta kopūsto gūžė, džiūvėsėlių ..
Recepto vertinimas:
Kepta šviežia kiaulienos dešra
Kepta šviežia kiaulienos dešraIngridientai:800 g šviežios kiaulienos dešros, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, truputis vandens ar sultinio.Gaminimas Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį kar�..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai, virti be lukštųIngridientai:6 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, 2—3 šaukštai džiūvėsėlių.Gaminimas Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4â€�..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės (grietinės) kremas
Grietinėlės (grietinės) kremasIngridientai:400 g grietinėlės arba grietinės (30% riebumo), 100g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 100g uogienės.Gaminimas Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro put..
Recepto vertinimas:
Skryliai su šviežiais grybaisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), vandens, 400 g grybų, 1—2 svogūnai, 100 g sviesto, 2—3 šaukštai grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonviršiai, lepšės ar ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos obuolių salotosIngridientai:2 vidutinio dydžio rūgštūs obuoliai, 200g šviežių ar konservuotų salierų, 200g konservuotų arba 4-5 švieži mandarinai, 125g mėlynų vynuogių, 20g graikinių riešutų ir migdolų, 5 valgomieji šaukštai grietinės, 2 valgomieji šaukštai majo..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapaisIngridientai:300g picos tešlos, plakto kiaušinio glazūravimui, pomidorų, mairūno. Įdarui: 500g gūžinių kopūstų arba šviežių daržovių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustytos svogūnų galvos, 440g konservuotų pomidorų (be k..
Recepto vertinimas:
Tuno salotosIngridientai:400 g tuno (šviežaus arba konservuoto), dėžutė konservuotų pupelių, 0,5 stiklinės supjaustytų alyvuogių (be kauliukų), 0,25 stiklinės susmulkintų svogūnų, 250 g konservuotų žaliųjų pupelių, salotų lapų, 2 plonais griežinėliais supjaustyti pomidora..
Recepto vertinimas:
Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi
Aštrūs vištienos gabalėliai su medumiIngridientai:1 šviežias čili pipiras , smulkiai supjaustytas, 1 šaukštelis čili prieskonių, 1 šaukštelis šviežio imbiero, sutarkuoto, 1 laimo žievelė, sutarkuota, 600g. vištos krūtinėlės file, 4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas šviež..
Recepto vertinimas:
Šaltoji sriubaIngridientai:250 ml pomidorų sulčių, 500 ml aštraus pomidorų sultinio, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 3 citrinų, 15 ledo gabaliukų, 2 skilteles česnako, 2 svogūnų, 1 agurko, 2 žaliųjų saldžiųjų paprikų, kajeno pipirų, druskos.Gaminimas Pomidorų sultis, mės..
Recepto vertinimas:
Kepta vištiena su rozmarinuIngridientai:1 kg. viščiukas, 2 šaukštai citrinų sulčių, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai sulmulkinto šviežio rozmarino, 1 citrina, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabala..
Recepto vertinimas: