Skryliai su šviežiais grybais
Ingridientai:3 stiklinės kvietinių miltų,
1 kiaušinis (nebūtinai),
vandens,
400 g grybų,
1—2 svogūnai,
100 g sviesto,
2—3 šaukštai grietinės,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Išverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonviršiai, lepšės ar rudmėsės) nuvalomi, gerai nuplaunami, smulkiai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, sudedami grybai ir kepinama, kol vanduo išgaruos. Tada supilama grietinė, pasūdoma, pakaitinama, supilama į išvirusius skrylius, išmaišoma, sudedama į pašildytą pusdubenį ir valgoma.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!