Skryliai su šviežiais grybais

Ingridientai:
3 stiklinės kvietinių miltų,
1 kiaušinis (nebūtinai),
vandens,
400 g grybų,
1—2 svogūnai,
100 g sviesto,
2—3 šaukštai grietinės,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Išverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonviršiai, lepšės ar rudmėsės) nuvalomi, gerai nuplaunami, smulkiai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, sudedami grybai ir kepinama, kol vanduo išgaruos. Tada supilama grietinė, pasūdoma, pakaitinama, supilama į išvirusius skrylius, išmaišoma, sudedama į pašildytą pusdubenį ir valgoma.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!