20 rezultatų ieškant "susmulkinta"
Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..
Recepto vertinimas:
Trinta moliūgo sriuba su česnaku
Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..
Recepto vertinimas:
Žento blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3 šaukštai krakmolo 3 kiaušiniai 1 arbatinis šaukštelis vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pok. šaldytų pavasarinių arba rudeninių daržovių 1 morka 1 svogūnas krapų 0.25 ml vandens 1 valg. šaukštas krakmolo 1 valg. šaukštai aliejaus, vegetos Gaminimas: Morką sutarkuojame burokine trintu..
Recepto vertinimas:
Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys
Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 vidutinio didumo griežtis, 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 svogūnas, sviestas, grietinė, druska. Gaminimas: Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpy..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas
Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 200 g konservuotų žaliųjų žirnelių, 4 pomidorai, 200 g mėsos faršo, 1 bandelė, 1 kiaušinis, 120 g sviesto, pusė svogūno, pipirai, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Susmulkintą svogūną pa..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 0,5 l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, 1 kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, 1 svogūnas, 50 g sviesto, druska. Gaminimas: Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karšt..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 virtos bulvės, 4 – 5 šaukštai miltų, 5 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai riebalų, 1 kiaušinis. Įdarui: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 200 g virtos mėsos, 100 g grybų, 2 šaukštai džiūvėsių, 1 – 2 ki..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba – guliašas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 l vandens (ir konservuoto sultinio kubelis) arba kaulų sultinio, 4 – 5 bulvės, 80 g lašinių, 3 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, druska, kmynai, pipirai, 200 g rūkytos naminės dešros arba jautienos kon..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su džiovintomis slyvomis
Bulvių sriuba su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 – 3 džiovinti grybai, 1 svogūnas, 60 g džiovintų slyvų, 60 g razinų, 2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus, 1 šaukštas miltų, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustykite išvirtus grybus ir sudė..
Recepto vertinimas:
Greitas užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 dėžutė menkės kepenėlių 2 kiaušiniai 1 nedidelė galvutė svogūno 2-3 šaukštai majonezo druskos, pipirų 10 duonos riekelių (juodos arba baltos pagal skonį) žalumynų Gaminimas: Išvirti kiaušinius, kol jie atvės galima ruošti m..
Recepto vertinimas:
Tortas "Žozefina" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr margarino 3 stiklinės miltų 250 gr grietinės Pertepimui: 2citrinos,1 stiklinė cukraus Gaminimas: Susmulkintą margariną išminkyti su miltais,sudėti grietinę.Gerai išminkyti.Paruoštą tešlą padėti šaltai kol bus ruo..
Recepto vertinimas:
Žento blynai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3v.šaukštai krakmolo 3kiaušiniai 1a.š vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,suberti krakmolą,veget�..
Recepto vertinimas:
Kefyro sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: • 1,5 l jautienos ar vištienos sultinio, • 50 g miltų, • 70 g ryžių, • 250 g kefyro, • 60 g sviesto ar margarino, • 1 skiltelės česnako, • 1 kiaušinio trynio, • 1 raudonosios paprikos, • druskos, džiovintų mė..
Recepto vertinimas:
Žuvis drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g drebučių, 40 g majonezo, 100 g daržovių, skiltelė citrinos, druskos. Gaminimas: Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmul..
Recepto vertinimas:
SALSA (aštrus padažas) Patiekalo šalis: Čilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos. Gaminimas: Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (ski..
Recepto vertinimas:
Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..
Recepto vertinimas: