20 rezultatų ieškant "baklazanu ikra"
Baklažanų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60 g baklažanų, 15 g morkų, 10 g pastarnokų, 15 g svogūnų, 5 g ankštiniu pipirų, 40 g bulvių, šaukštas manų kruopų, aliejus. Gaminimas: Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuos..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g baklažanų, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė kieto tarkuoto sūrio, 2 valgomieji šaukštai lydyto sviesto, česnako Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sė..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Baklažanų apkepas su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 baklažanai, 400 g kiaulienos, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai riebalų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 3 pomidorai, 3 – 4 šaukštai miltų, šaukštas petražolių lapelių, maltų pipirų ir druskos. Gaminimas: Baklažanus kepti orkaitėj..
Recepto vertinimas:
Pertrintų baklažanų apkepas su sūriu
Pertrintų baklažanų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, druskos. Gaminimas: Baklažanus iškepti ir sutrinti. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniais, 2 šaukštais sviesto. Viską sumaišyti, pasū..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir baklažanų suktinukai
Vištienos ir baklažanų suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 baklažanų,20 ml alyvuogių aliejaus,600 g vištienos filė,1 pundelis šviežio baziliko,600 g pomidorų,1 valg. šaukšt. sviesto,druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supja..
Recepto vertinimas:
Įdaryti Stambulo baklažanai Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g baklažanų, svogūnas, 2 pomidorai, 3 šaukštai aliejaus, 40 g morkų, 40 g salierų, 40 g paprikos, skiltelė česnako, ryšelis petražolių, čiobrelių, žiupsnelis pipirų, druskos. Gamin..
Recepto vertinimas:
Baklažanų suktinukai su riešutais
Baklažanų suktinukai su riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 nedidelių baklažanų, 50 g graikinių riešutų, 1-2 skiltelės česnako, druskos pagal skonį, aliejaus kepimui, žalumynų ir granatų papuošimui. Gaminimas: Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg baklažanu, 3 - morkos, 1 - 2 svogunai, 200g fermentinio surio, 3 -4 skiltelės česnako, sviesto, 4-5 šaukštaimajonezo, 2 šaukštai tomato padazo. Gaminimas: morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama p..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir kalendrų salotosIngridientai:2 nedideli baklažanai, druskos, 3 mažos cukinijos, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 1/2 stiklinės susmulkintų žalių kalendrų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 šaukštas apelsinų sulčių, šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Baklažan..
Recepto vertinimas:
Baklažanų piurėIngridientai:800g baklažanų, 300g svogūnų, 300 g pomidorų 0,3 l. buljono arba vandens, 50 g acto, 1 šaukštas cukraus, aliejaus pipirų, lauro lapai, druska, žaluma.Gaminimas Baklažanus nuplauti, supjaustyti griežinėliais ,pabarstyti druska ir palaikyti 10-15min., po to ..
Recepto vertinimas:
Keptų baklažanų ir riešutų salotos
Keptų baklažanų ir riešutų salotosIngridientai:1 kg baklažanų, 6 pomidorai, 60 ml alyvuogių aliejaus, grūsta česnako skiltelė, 2 šaukštai citrinų sulčių, 55 g paskrudintų žemės riešutų, 55 g parmezano drožlių, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Baklažanus kepame grilyje ma..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ritinukaiIngridientai:1 baklažanas, 1 svogūnas, 100 g ryžių, 2 pomidorai, 1 skiltelė česnako, 1/2 paprikos, žalumynų, druskos, pipirų, 200 g grietinėlės, pusė stiklinės sultinio.Gaminimas Baklažaną supjaustyti pailgais griežinėliais, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir pomidorų apkepasIngridientai:4 porcijoms: 1 plonomis riekelėmis supjaustytas baklažanas; Druska ir juodieji pipirai; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 plonomis riekelėmis supjaustytas svogūnas; 2 susmulkintos česnako skiltelės; 6 riekelėmis supjaustyti pomidorai; 2 valg. š...
Recepto vertinimas:
Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)
Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)Ingridientai:2 dideli gabalėliai mocarelos (Mozzarella) sūrio; 2 baklažanai; 2 cukinijos; 3 kiaušiniai; 100 g miltų; 1 svogūnas; 2 indeliai konservuotų pomidorų; 150 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano); aliejus kepimui; druska; pip..
Recepto vertinimas:
Indiškos baklažanų salotosIngridientai:600 g baklažanų, 125 g svogūnų, trintų raudonųjų pipirų, druskos, 1 citrina.Gaminimas Baklažanus paskrudinkite ant stiprios ugnies, pamerkite į šaltą vandenį. Nulupkite. Sutrin kite grūstuvėlyje drauge su nuluptais susmulkintais svogūnais. �..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su baklazanaisIngridientai:600 g plekšnių filė,600 g baklažanų,450 g įvairių spalvų paprikų,100 g svogūnų,30 g alyvų aliejaus baklažanams apšlakstyti, druskos, pipirų.240 g jautienos sultinio,80 g ..
Recepto vertinimas: