Tortas "Žozefina"


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

250 gr margarino
3 stiklinės miltų
250 gr grietinės

Pertepimui: 2citrinos,1 stiklinė cukraus

Gaminimas:

Susmulkintą margariną išminkyti su miltais,sudėti grietinę.Gerai išminkyti.Paruoštą tešlą padėti šaltai kol bus ruošiamas pertepimas.Atšaldytą tešlą padalinti į reikiamo dydžio gabalus,iškočioti blynus(pagal turimos skardelės dydį ir formą).Iškeptus blynus iš karto, dar karštus sutepti citrininiu pertepimu.Puošti tuo,ką pasufleruos fantazija,pvz.: riešutais, sausais vaisiais,
žele saldainiais ir t.t.
Pertepimui 2citrinas sutarkuoti(kartu su žievele) ir sumaišyti su cukrumi.
Tortas ilgai negenda,bet toks skanus,kad greitai “ištirpsta”.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!