20 rezultatų ieškant "sumalti"
Platelių dešra Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 kg kiaulienos, 2 kg jautienos, 100 g cukraus, 100 g spirito, 100 g prieskonių mišinio (pipirų, svogūnų, česnako, mairūno). Gaminimas: Mėsą supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir palaikyti 2-3 dienas. Po to ją sumalti, dėti prieskonius, cu..
Recepto vertinimas:
Jautienos sriuba su kepenėlėmis
Jautienos sriuba su kepenėlėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Morka, Gabaliukas saliero, Poras, Petražolės šaknis, 500 g jautienos kaulų, 300 g kepenėlių, 100 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, trynys, druskos, pipirų, muskato, vandens. Gaminimas: Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovė..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletai su kruopomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 100 g kruopų, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Grybus ir svogūnus sumalti. Į masę sudėti virtas kruopas, kiaušinius, sviestą, p..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Bulvių kukuliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 3 šaukštai miltų, druskos, riebalų. Gaminimas: Virtas bulves sutrinti ar sumalti. Pridėjus išplaktą kiaušinį, miltus, truputį druskos, gerai išminkyti. Ranka padaryti paplotėlius, uždėti įdaro, gerai už..
Recepto vertinimas:
Falafeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis lęšių miltų; 1 puodelis avinžirnių miltų; 1/3 puodelio supjaustytų petražolių; pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių Gaminimas: Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol g..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su aguonų įdaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 2 stiklinės aguonų 1 kiaušinis 3 šaukštai medaus Gaminimas: Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sud..
Recepto vertinimas:
Kimšti paukščių kakleliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-8 kakleliai, paukštienos atliekos, 2.300g kiaulienos, 2kiaušiniai, 3.4-5 riekelės išmirkyto pyrago, pipirų, druskos, 4.2-3 skiltelės česnako, 5.1 svogūnas, 6.100g sviesto, lauro lapelių. Gaminimas: Paukščių kaklelių ..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..
Recepto vertinimas:
Įdarytas kalakutasIngridientai:Vidutinio dydžio kalakutas, 400-500 g jaučių kepenų, 5-6 riekelės baltos duonos, 0,5 stiklinės pieno, 100 g sviesto, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Kalakutą gerai nuplauti, išdžiovinti ir įtrinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabal..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetasIngridientai:10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiašiniai, 20ml ..
Recepto vertinimas:
Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)
Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)Ingridientai:Sauja mėgstamų džiovintų vaisių, sauja riešutų, nepilnas kepalas juodos duonos, 1 trynys, 1 v.š. miltinio cukraus.Gaminimas Nuo duonos nupjauti plutelę ir sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Riešutus sumalti kavamale. Susm..
Recepto vertinimas:
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)
Dietiniai avižiniai sausainiai (Jūratės)Ingridientai:1 stiklinė rupiai maltų avižinių dribsnių; vandens; saujelė džiovintų vaisių. (patogu sumalti kavamale), vandens (tiek, kad tešla išeitų kaip blynams arba kaip skysta grietinė), saujelė džiovintų vaisių.Gaminimas Gautus rupi..
Recepto vertinimas:
POŽARSKIO VIŠTIENOS KOTLETAIIngridientai:1 išdarinėta nedidelė višta2 sudžiuvusios bandelės200 g grietinėlės150 g sviesto2 kiaušiniaidruskos, pipirųmiltų pavoliojimuiGaminimasVištą nuplauti, išdarinėti, mės..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas:
ŽUVIES KOTLETAIIngridientai:(6 porcijos)1 kg šaldytų juros lydekos filė500 kg paprikos2 bandelės2 svogūnai4 kiaušiniaipusės citrinos sulčiųdžiūvėsėliųdruskos, pipirųaliejausGaminimasVieną papriką sumalti. LIkus..
Recepto vertinimas:
Kepenu ir silkes paštetasIngridientai:1 kg kepenų, 200 g svogūnų, 300 g silkės, riebalų, papuošimui - virtas kiaušinis, česnakasGaminimasApvirtas kepenis sumalti su žaliais svogūnais. Į šią masę įdėti vištos ar..
Recepto vertinimas:
Kepti varškėčiai su bulvėmisIngridientai:300 g varškės, 4-5 bulvės, kiaušinis, stiklinė miltų, 2 šaukštai cukraus, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, druskos.GaminimasBulves išvirti, atvėsinti, kartu su varške sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį, suberti miltus, cukrų, druską...
Recepto vertinimas: