Jautienos sriuba su kepenėlėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

Morka,
Gabaliukas saliero,
Poras,
Petražolės šaknis,
500 g jautienos kaulų,
300 g kepenėlių,
100 g svogūnų,
3 šaukštai sviesto,
trynys,
druskos,
pipirų,
muskato,
vandens.

Gaminimas:

Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovėmis virti vandenyje 1 valandą. Nuovirą perkošti. Svogūnus pakepinti svieste,tada sudėti supjaustytas kepenėles ir dar pakepti. Tada įpilti stiklinę sultinio ir patroškinti 15 minučių. Pusę kepenėlių sumalti ir sumaišyti su likusiomis. Sriubą sutirštinti tryniu, dar kartą užvirti. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!