POŽARSKIO VIŠTIENOS KOTLETAI
Ingridientai:1 išdarinėta nedidelė višta
2 sudžiuvusios bandelės
200 g grietinėlės
150 g sviesto
2 kiaušiniai
druskos, pipirų
miltų pavoliojimui
Gaminimas
Vištą nuplauti, išdarinėti, mėsą atskirti nuo kaulų, sumalti mėsmale (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį). Bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir išmaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar sykį sumalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšies ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle, kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, karštame svieste, išš abiejų pusių iki aukso rudumo.ę Kotlįįetus sudėti į karą53;šččiui atsparią keptuvę ir prišeš tai įkaitintoje orkaitėje apkepti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!