6 rezultatų ieškant "granatu"
Mėlynasis pusryčių kokteilis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1nuluptas ir supjaustytas bananas 100 g mėlynių 150 ml granatų sulčių. Gaminimas: Viską suplak plaktuvu ir, kad neišsisluoksniuotų, nedelsdama išgerk ...
Recepto vertinimas:
Baklažanų suktinukai su riešutais
Baklažanų suktinukai su riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 nedidelių baklažanų, 50 g graikinių riešutų, 1-2 skiltelės česnako, druskos pagal skonį, aliejaus kepimui, žalumynų ir granatų papuošimui. Gaminimas: Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3..
Recepto vertinimas:
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 75 g salotų lapų 2 griežinėliais pjaustyti virti burokėliai 75 g minkšto pjaustyto ožkų pieno sūrio 1 granato sultingos sėklos, atskirtos viena nuo kitos 1 šaukštas granatų sulčių. Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu
Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20g tik naminio pieno, 3g aguonų, 3g želatino, 63g naminės grietinės, 40g kiaušinių baltymų, 20g cukraus, 50g abrikosų džemo, 10g krupniko. Gaminimas: 20g tik naminio pieno ir 3g ag..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Mėsos "kasytės" su granatų padažu
Mėsos "kasytės" su granatų padažuIngridientai:1,5 kg avienos. Marinatui: citrina, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 30 g brendžio, 50 g sauso raudonojo vyno, druskos, pipirų. Padažui: didelis granatas, 150 g sauso raudonojo vyno, česnako skiltelė, granatų ekstrakto.Gaminimas Mėsą s..
Recepto vertinimas: