20 rezultatų ieškant "sugrusti"
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais
Mėsa su pomidorais ir ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g virtos mėsos, 2 ankštiniai pipirai, 4 pomidorai, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Mėsą, pipirus, pomidorus supjaustyti. Sukapoti ..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...
Recepto vertinimas:
Silkių ir sūrio mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 silkės, 200 g fermentinio sūrio, 4 riekelės su aliejumi pakepintos duonos, 0,5 stiklinės razinų, 2 česnako skiltelės, 5 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su alie..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu
Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, dru..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su medumi Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.700-800g kalakuto krūtinėlės, 2.200-300 g medaus, 3.1/4 stiklinės balto vyno, 4.100 g lazdynų riešutų, 100 g razinų, 5.100 g abrikosų, 6.100 g migdolų drožlių,7.5 gvazdikėliai,8.1 šaukštelis cinamono, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė su obuoliaisIngridientai:9 vnt. vidutinių bulvių 1 stiklinė tarkuotų obuolių 1/2 stiklinės pieno 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasVirtas bulves nusunkti, sugrūsti. į košę supilti karštąpieną, sudėti sviestą ir tarkuotus obuolius. Pagal skonį..
Recepto vertinimas:
ŠvilpikaiIngridientai:9 vnt. bulvių 1 stiklinė miltų 2 kiaušiniai 50 g sviesto 2 šaukštai grietinėsGaminimasNuskustas bulves išvirti, nusunkti, nugarinti ir sugrūsti. Į ataušusią košę suberti miltus, įmušti kiaušinius, suminkyti..
Recepto vertinimas:
Dešrelės bulvių tyrėjeIngridientai:600 g bulvių 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis 4 dešrelės riebalų druskosGaminimasBulves nuskusti, išvirti, sugrūsti košę, pasūdyti, įmušti kiaušinį, įberti miltų ir suminkyti tešlą. Išjos i&scaron..
Recepto vertinimas:
Trispalvė bulvių košė su dešrelėmis
Trispalvė bulvių košė su dešrelėmisIngridientai:20 vnt. virtų bulvių 2 stiklinės pieno 4 šauštai sviesto 4 šaukštai smulkintų prieskoninių žalumynaų 2 kiaušiniųtryniai 4 šaukštai pomidorų tyrės druskosGaminimasBulves sugrūsti, supilti..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių pyragaičiaiIngridientai:1,5 kg bulvių 700 g krakmolo 150 g lašinių druskosGaminimasBulves išvirti su lupenomis. Ataušusias nulupti, 2 kartus sumalti arba sugrūsti, kad neliktų gumuliukų. Į masę suberti krakmolą, pasūdyti ir gerai išminkyti. I&scaro..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė (Deimanto)Ingridientai:bulvės, prieskoniai, sviestas, pienas.Gaminimas Bulves nuplauti, nuskusti ir sudėti į verdantį vandenį. Virti apie 20 min., kad taptų minkštos. Pabarstyti prieskoniais. Užpilti pieno ir įdėti gabalėlį sviesto. Gerai sugrūsti iki vientisos masės. ..
Recepto vertinimas: