20 rezultatų ieškant "patiekalas su portabelo grybais"
Upėtakis marškinėliuose Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau) 6 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių 1 citrina 3 salierų kotai 3 nedideli svogūnai aliuminio folijos sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Mirkalas su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytų lašinukų, 2 nepilni šaukštai miltų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 0,5 kg bulvių. Gaminimas: Lašinukus supjaustyti nedideliais kubeliais ir paspirginti. Į spirgučius sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti mitų ir ma..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g bulvių, 35 g svogūnų, 50 g sviesto, 50 g grietinės, 10 g svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptu..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su avokadu Ingridientai : 1 avokadas (prinokęs, turi būti šiek tiek minkštokas) Batono Česnako Druskos Paruošimo būdas: Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno av..
Recepto vertinimas:
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Apkeptos daržovės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 gr įvairių daržovių Pvz.: Plonos išilginės svogūnų skiltelės Morkų šiaudeliai Pievagrybių griežinėliai Smulkiai pjaustytas kopūstas Mažos brokolio galvelės Raudonosios paprikos šiaudeliai Pupelių daigai Kepimui: 4 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Vištienos šašlykasIngridientai: 200 g vištienos filė 50 g. majonezo druskos, pipirų, kario Paruošimo būdas: Vištienos filė be odelės supjaustyti juostelėmis. Iš majonezo, kario, druskos ir pipirų pasigaminti marinatą, kuriame marinuoti vištieną. Vištienos gabalėlius mau..
Recepto vertinimas:
Bulvės normaniškaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 porų 1 valgomasis šaukštas sviesto šoninės , supjaustytos kubeliais (kiek kas nori) 4 šaukštų grietinėlės vandens , druskos, maltų juodų pipirų Paruošimo būdas: Bulves nulupame ir supjaustome griežinėliais. Porus nuplaun..
Recepto vertinimas:
Menkių kepenėlių užkandaIngridientai: menkių kepenėlių koncervų poros kietai virtų kiaušinių svogūno Gaminimas: Kepenėles sutrinti šakute, kiaušinius ir svogūnus kuo smulkiau sukapoti, dėti prie kepenėlių. Apšlakstyti aliejumi, kuriame buvo kepenėlės, išmaišyti i..
Recepto vertinimas:
Vištienos plovas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg višta prieskoninių žalumynų 2.1 - 2 lauro lapeliai 3.3 gvazdikėliai mažas aštrusis ankštinis pipiras 4.125 g aliejaus arba sviesto 5.2 stiklinės ryžių 6.2 šaukštai razinų 7.1 - 2 šaukštai migdolų druskos, maltų pipirų ir ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas, troškintas grietinėje
Viščiukas, troškintas grietinėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 viščiukas, 2.2 svogūnai, 3.50 g sviesto, 4.3 šaukštai miltų, 5.2 šaukštai pomidorų tyrės, 6.1 stiklinė grietinės, raudonųjų pipirų, petražolių lapelių, druskos pagal skonį. Gaminimas: Išdarinėtas višč..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Grietinėje virtas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1viščiukas,2.1 l grietinėlės, 3.2-3 morkos,4.1 stiklinė pupelių, 5.1svogūnas,kvepiančiųjų pipirų, 6.druskos, mėtų, 7.2 šaukštai želatinos, 8.1šaukštas sviesto. Gaminimas: Viščiuką išdarinėti, išplauti,išimti k..
Recepto vertinimas:
Garuose virti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 baklažanai 0,25 puodelio šviesaus sojų padažo 1 šaukštas juodo acto 2-3 šaukšteliai čili aliejaus 2-3 skiltelės česnako 3-4 šaukšteliai sezamo aliejaus 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis cukraus Gaminimas: 1. P..
Recepto vertinimas:
Ragu su marinuotais agurkaisIngridientai:500 g bulvių,300 g morkų,400 g marinuotų agurkų,500 g liesos mėsos,Magi kubelis,Pipirai,Vegeta,Pomidorų padažas.GaminimasBulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemt�..
Recepto vertinimas: