Dešrelės bulvių tyrėje
Ingridientai:600 g bulvių
1 stiklinė miltų
1 kiaušinis
4 dešrelės
riebalų
druskos
Gaminimas
Bulves nuskusti, išvirti, sugrūsti košę, pasūdyti, įmušti kiaušinį, įberti miltų ir suminkyti tešlą. Išjos iškočiotą piršto storumo lakštą supjaustyti keturkampiais gabalėliais, aptepti išplaktu baltymu, ant kiekvieno uždėti po pusę išilgai perpjautos dešrelės, susukti. Vyniotinius dėti į riebalais išteptą skardą, aptepti lydytu sviestu ir kepti orkaitėje, kol gražiai apkeps. Patiekti su daržovių mišraine. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!