6 rezultatų ieškant "rudmeses"
Keptos rudmėsės, baravykaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar baravykų kepurėlių, 2—3 šaukštai aliejaus ar 100 g sviesto, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuos..
Recepto vertinimas:
Keptos rudmėsės su svogūnaisIngridientai:1/2kg rudmėsių, 2 šaukštai miltų, 100 g riebalų, 3 svogūnai, pipirų, druskos.Gaminimas Rudmėsės nuvalomos, dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 10 min. verdamos. Paskui jos nusausinamos, pavoliojamos miltuose ir kepamos keptuvėje su ..
Recepto vertinimas:
Keptos rudmėsės ar pievagrybiai
Keptos rudmėsės ar pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių, 100 g riebalų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, druskos, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.Gaminimas Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami mi..
Recepto vertinimas:
Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai
Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg grybų, 3 svogūnai, 1 stiklinė grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis ..
Recepto vertinimas:
Skryliai su šviežiais grybaisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), vandens, 400 g grybų, 1—2 svogūnai, 100 g sviesto, 2—3 šaukštai grietinės, pipirų, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonviršiai, lepšės ar ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su aštriu padažu
Virta jautiena su aštriu padažuIngridientai:1 kg jautienos (nugarinės, mentės), 1 stiklinė 3 proc. acto, pipirų, gvazdikėlių, druskos, lauro lapų pagal skonį. Padažui: 2 svogūnų galvutės, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 300 g džiovin..
Recepto vertinimas: