20 rezultatų ieškant "storio"
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais
Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos filė 8 askaloniniai česnakai 200 g pievagrybių sviestas arba margarinas druska, pipirai 2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių 1 valgomasis šaukštas cukraus 200 ml grietinėlės 2 a..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai meduoliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 2 tryniai, 1 kiaušinis, 100 g cukraus, 100 g grietinės, 100 g sviesto, 80 g medaus, 500 g miltų, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio. Paruošimui: 50 g šokalado, 1 baltymas, 1 ..
Recepto vertinimas:
Greiti sumuštiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Duona, kiaušiniai, majonezas, kečupas, svogūnai, svogūnų laiškai. Gaminimas: Baltą duoną, suraikytą 0,5cm storio riekelėmis, šiek tiek apkepinti aliejuje iš abiejų pusių ir palikti kad atvėstų. Kietai virtus kiaušinius labai sm..
Recepto vertinimas:
Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Smėlinis tortas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g miltų, 150 g sviesto arba margarino, 100 g cukraus, 2 kiaušiniai, 500 g šviežių braškių, 1 pakelis ananasinės arba obuolių želė. Gaminimas: Papiltuose ant lentos miltuose padarykite duobelę, į ją sudėkite suminkytą mi..
Recepto vertinimas:
Sausainiai " Šachmatai" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 gr. miltų, 200 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 150 gr. cukraus, žiupsnelis druskos, 2 v.š. kakavos, 2 v.š. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sukapoti, po ..
Recepto vertinimas:
Mėsos šašlykas su pikantišku padažu
Mėsos šašlykas su pikantišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kiaulienos be kaulų, 150 g rūkytos šoninės arba lašinių, 3 svogūnai, po 1 raudona ir žalia saldžiąją paprika, 1/2 šaukštelio maltų pipirų, 5 šaukštai aliejaus, druskos padažas, 50 gramų majonezo, 3 šau..
Recepto vertinimas:
Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..
Recepto vertinimas:
BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..
Recepto vertinimas:
Kaimiški džiūvėsėliaiIngridientai:1kg miltų, l/2 stiklinės pieno, 30g mielių, 4 tryniai, 100g cukraus, 100g sviesto arba taukų, 6g druskos. Paviršiui apibarstyti: 100g cukraus, 2 šaukšteliai cinamono.Gaminimas Tešla gaminama kaip pagerintam mieliniam pyragui, tik nededama rieba..
Recepto vertinimas:
Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai
Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiaiIngridientai:400 g sluoksniuotos tešlos, stiklinė spanguolių uogienės, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienė..
Recepto vertinimas:
Varškės sausainiaiIngridientai:250 g saldžios varškės arba varškės sūrelių; 3 kiaušiniai; ½ arb. š. kepimo miltelių; 150-200 g miltų; 2 valg. š. cukraus.Gaminimas Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kep..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota mielinė tešla Ingridientai: 500 gramų miltų, žiupsnelis druskos, 30 gramų mielių, ne daugiau kaip 250 mililitrų pieno, 50 - 60 gramų cukraus, 250 - 300 gramų sviesto, 1 kiaušinis ir 1 papildomas kiaušinio trynys Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant len..
Recepto vertinimas:
Paprasta sluoksniuota tešlaIngridientai:250 g šalto sviesto; 250 g miltų; Žiupsnelis druskos; 5-6 valg. š. acto; Ne daugiau kaip 125 ml vandens.Gaminimas Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į p..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota tešla su grietine
Sluoksniuota tešla su grietineIngridientai:250 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 125 g grietinės; 1 arb. š. cukraus.Gaminimas Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Pada..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuota tešla su varškeIngridientai:250 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 250 g sviesto; 250 g varškės; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant siete..
Recepto vertinimas:
KUKURŪZŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU RUDENINĖMIS DARŽOVĖMIS
KUKURŪZŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU RUDENINĖMIS DARŽOVĖMISIngridientai:175 g kukurūzų kruopų,750 g šalto vandens, 30 g sviesto,2 vidutinio dydžio cukinijos,1 pankolis, 2 pomidorai,1 svogūnas.Daržovių marinatui:4 šaukštai a..
Recepto vertinimas:
Mėsos šašlykas su pikantišku padažu
Mėsos šašlykas su pikantišku padažuIngridientai:4 porcijos600 g kiaulienos be kauliukų,150 g rūkytos šoninės arba lašinių,3 svogūnai,po 1 raudoną ir žalią saldžiąją papriką,1/2 šaukštelio malt..
Recepto vertinimas:
Pyragas su žuvimi ir brokoliais
Pyragas su žuvimi ir brokoliaisIngridientai:Tešlai:200 g sviesto,1 kiaušinis,300 g miltų,„ Vegetos" prieskonių.5 šaldytų juros lydekų filė juostelės, žuvies prieskonių, 1 kiaušinis, miltų apvoliojimui, aliejaus kepiniui.Padažui:200 g grietinės,3 šaukštai majonezo,4-5 kiaušin..
Recepto vertinimas: