Varškės sausainiai

Ingridientai:
250 g saldžios varškės arba varškės sūrelių;
3 kiaušiniai;
½ arb. š. kepimo miltelių;
150-200 g miltų;
2 valg. š. cukraus.
Gaminimas
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Miltų pilkite tiek, kad tešla būtų tiršta. Tešlą 1 val. palaikykite šaldytuve. Tuomet padalykite ją į dvi dalis. Iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo į 3 mm storio lakštus. Juos ištepkite su cukrumi plaktais baltymais ir susukite į ritinėlius. Tada supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir kepkite karštoje orkaitėje 20 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!