Kepti inkstai su bulvėmis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
125 g inkstų,
10 g sviesto,
0,5 citrinos,
150 g priedo,
žalumynų,
pipirų, druskos.
Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.).
Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite žalumynais ir paduokite su keptomis bulvėmis. Inkstus galima paduoti su keptomis pomidorų puselėmis, be citrinos. Skanaus !
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!