20 rezultatų ieškant "uzpilkite"
Deganti strutienos filė Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims115 gr. strutienos filė druska ir pipirai 1 skiltelė trinto česnako 2 valg.š. sviesto ¼ puodelio brendžio ½ puodelio jautienos sultinio 1 ½ puodelio smulkintų grybų Gaminimas: Pamušti strutienos filė plaktuku. Paba..
Recepto vertinimas:
Veršiena slyvų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg), 600 g veršienos nugarinės be kaulų, 1 – 2 svogūnai (150 g), 1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“, 2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g), ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 salierai, 3 rūgštūs obuoliai, 2 šaukštai acto, 2 šaukštai aliejaus, druska. Padažui: 1 citrinos sultys, 0,5 šaukštelio garstyčių, druska, pipirai, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su raudonu vynu
Bulvių salotos su raudonu vynu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 300 g. salierų, 2 obuoliai, 0,5 stiklinės jautienos sultinio. Padažui: 6 šaukšteliai raudonojo vyno. 6 šaukšteliai aliejaus, 2 šaukštai acto, 1 šaukštelis garstyčių, 1 svogūnas, 2 tryniai, pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių daržovių. Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais ..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g burokėlių nuovirų, 100 g burokėlių, 20 g morkų, 25 g svogūnų laiškų, 50 g agurkų, 40 g grietinės, 1 kiaušininis, 5 g cukraus, 8 g acto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius ..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai)
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 72 g miltų, 0,5 kiaušinio, 3 g margarino, 3 g mielių, cukraus, 115 g vandens, 5 g lydytų kiaulės taukų, 1,5 g druskos. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 35 – 40º, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pa�..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 50 g kumpio, 30 g raudonojo padažo, 60 g pieno, 10 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pa..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su svogūnais
Troškinta jautiena su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g jautienos, 120 g svogūnų, 100 g sultinio, 15 g sviesto, 5 g acto, 10 g vyno, 5 g miltų, lauro lapelių, kalendrų, nemaltų pipirų, druskos, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite gabalais, išmuški..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai ledai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g pieno, 20 g grietinėlės, 115 g cukraus, 3 g želatinos, 1 g vanilės, 1 kiaušinis. Šokoladiniam mišiniui: 5 g kakavos miltelių, 15 g pieno, 5 g cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, s..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Vyšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1k vyšnių, 1 stiklinė vandens, 1kg cukraus, apelsinų žievelių. Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sir..
Recepto vertinimas: