25 rezultatų ieškant "skonio"
Varškės pyragas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25- 15 vnt. sausainių 75-100 g sviesto arba margarino Įdarui 200 g varškės arba kasella sūrio 200 ml grietinės 100 g želė cukraus Multi Papuošimui 100 g želė cukraus Multi 1/2 l šviežių arba šaldytų uogų 400 ml uogų skoni..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su salierais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g. ryžių sauja razinų sauja graikiškų riešutų 2-3 salierų stiebai majonezas Gaminimas: Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Valentino pyragas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos1 kiaušinio baltymas50 g migdolų drožlių100 g Demerara cukrausĮdaruišaukštelis želatinos2 šaukštai vandens500 g braškių100 g varškės300 ml plakamos grietinėlės30 g braš..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Varškės putėsiaiMums reikės: 100g varškės 3 šaukštus jogurto 1 šaukštelio cukraus truputukas cinamono Paruošimo būdas: Į dubenėlį įdėti varškę, užpilti jogurtu (jums patinkančio skonio) pabarstyti cukrumi ir šiek tiek cinamonu. Labai sveika ir skanu! ..
Recepto vertinimas:
Jogurto-majonezo padažasŠis padažas universalus. Juo galima skaninti žalių daržovių salotas, valgyti su žuvimi ar apkeptomis daržovėmis bei krabų lazdelėmis keptomis tešloje ir su daugeliu kitų patiekalų. Ingridientai: 100 g jogurto be priedų 50 g majonezo česnako baziliko ..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais
Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60g ruginių miltų 70g kvietinių miltų 3/8 l pieno žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1 šaukštelis cukraus 8 šaukšteliai aliejaus Įdarui : 600g raugintų kopūstų 150g abrikosų marmelado 4 šaukštai baltojo vyno 100g..
Recepto vertinimas:
Apelsinų skonio vyniotinis Patiekalo šalis: Švedija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiausiniai,200g. cukraus,200g. miltu,1 a.s. kepimo milteliu,1a.s. kapoto apelsino zieveliu,50g. svieziai spaustu apelsino sulciu. IDARAS: 120g.sviesto,100g. juodojo sokolado,1 kiausinio trynys,2-3 s apelsinu li..
Recepto vertinimas:
Menkė sviesto padažeIngridientai: Menkės filė (tiek kiek norėsite porcijų) 250 g sviesto (galima ir daugiau,priklauso nuo menkes filė kiekio) Grietinėlės Prieskonių Gaminimas: Į puodą įdėti sviestą ir ištirpinti .Įpilti grietinėle ir sumaišyti . Padažas turi gautis �..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Pyragas "patalėliuose" (Jūratės)
Pyragas "patalėliuose" (Jūratės)Ingridientai:“Patalėlio“ trapiai tešlai: 100g sviesto, 3 tryniai, 2-3 v.š. cukraus, truputis vanil. cukraus, 1 v.š. manų kruopų, miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų, 1 v.š. grietinės, truputis sodos, 4-5 v.š. maltų riešutų. V..
Recepto vertinimas:
Obuolinis varškės pyragasIngridientai:Pagrindui: 100-150g. kukurūzų dripsnių, 60 g. kokoso drožlių, 100 g. šokolado skonio cukraus miltelių, 75 g. sviesto. Pirmam įdarui: 6 obuoliai, 75 g. cukraus su cinamonu, 100 ml. vandens. Antram įdarui: 200 g. varškės, 200 ml. plaktos grietinėl�..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su apelsinų šerbetu
Šokoladinis pyragas su apelsinų šerbetuIngridientai:Pyragui: 150 g šokolado (geriausiai apelsinų skonio), 200 g šokolado skonio cukraus miltelių, 150 g nesūdyto sviesto, 4 kiaušiniai, 1 valgomasis šaukštas cukraus miltelių. Apelsinų šerbetui: 150 ml. vandens, 75 g. smulkiojo cukraus, ..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)
Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)Ingridientai:400 g marcipanų masės, 180 g smulkaus cukraus, 3 kiaušinių baltymai. Įdarui: 300 g sviesto arba margarino, 220 g. šokoladinio skonio cukraus miltelių, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 3 kiaušinių tryniai. Skoniui suteikti: ..
Recepto vertinimas:
Ledų, jogurto ir vaisių desertas
Ledų, jogurto ir vaisių desertasIngridientai:1 apelsinas; 1 nedidelis ananasas; 200 g mėlynių; 200 ml mėlynių skonio ledų; 200 ml citrinų skonio ledų; 1 valg. š. smulkintų riešutų (graikiškų, lazdyno ar migdolų); 200 ml lengvo jogurto; sausainiai papuošimui.Gaminimas Apelsiną nulu..
Recepto vertinimas:
Mėtų skonio tortas "After Eight"
Mėtų skonio tortas "After Eight"Ingridientai:Biskvitui: 80 g margarino, 80 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 5 kiaušiniai, 200 g maltų migdolų, 100 g tarkuoto šokolado, 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių, 1 valg. šaukšt. romo, 1 valg. šaukšt. konjako. Kremui: 600 g riebios grietinė..
Recepto vertinimas:
Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)
Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)Ingridientai:400 g sužiedėjusios duonos minkštimo, 0,5 l pieno, 60 g sviesto, 500 g bulvių, 2 l valgomųjų moliuskų, 6 langustai, 3 krabai, druskos, pipirų, 50 g baltųjų svogūnų, 70 g tarkuoto fermentinio sūrio, 1 arbatinis šaukštelis petražo..
Recepto vertinimas:
Bananinis želė desertasIngridientai:1 pakelis sausainių; ½ stiklinės cukraus pudros; 150 g margarino; 1 trynys; 2 pakeliai citrinų skonio želė; 1 pakelis bananų skonio želė; 5 bananai.Gaminimas Paruošti citrinų skonio želė ir šiek tiek pravėsinti. Margariną ištirpinti su cukrum..
Recepto vertinimas:
Skonio mozaikaIngridientai:500 g silkes,4 pomidorai, indelis kukurūzų,1 poras, keletas šaukstų majonezo.GaminimasSilkę, pomidorus, pora supjaustyti, o po to viską išmaišyti. (sandra)..
Recepto vertinimas:
Kokoso skonio varškės apkepasIngridientai:400 g varškės,6 šaukštai cukraus,3 kiaušiniai,100 g kokoso drožlių,1 a.š. vanilinio cukraus,4 šaukštai manų kruopų,stiklinė pieno2 a.š.kepimo miltelių.GaminimasĮ atskir..
Recepto vertinimas:
Morkų saldainiaiIngridientai:0,5 kg morkųapie 0,5 kg cukraus1 šaukštas konjakovanilinio cukrausapelsino žievelė GaminimasNuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsi..
Recepto vertinimas: