Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
60g ruginių miltų
70g kvietinių miltų
3/8 l pieno
žiupsnelis druskos
2kiaušiniai
1 šaukštelis cukraus
8 šaukšteliai aliejaus
Įdarui :
600g raugintų kopūstų
150g abrikosų marmelado
4 šaukštai baltojo vyno
100g razinų
Miltus suberti į dubenį ir išmaišyti su pienu. Palikti, kad pabrinktų. Į tešlą, suberti druską, kiaušinius ir cukrų, išmaišyti. Raugintus kopūstus, marmeladą ir razinas pašildyti baltajame vyne (nevirinti). Keptuvėje pakaitinti 1 šaukštelį aliejaus, supilti 1/8 tešlos, o kai lietinio kraštai apskrus - apversti. Iškeptus lietinius dėti vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždengti ir laikyti šiltai. Kopūstus dėti ant lietinių, juos susukti ir patiekti pašildytose lėkštėse. Valgyti ką tik pagamintą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!